Business Engineer / Affärsingenjör

Business Engineer / Affärsingenjör

Är du civilingenjör som kombinerar ett starkt teknikintresse med en vilja att arbeta kund- och affärsnära?

Om företagetSwep är en av de världsledande aktörerna inom utveckling, produktion och marknadsföring av hållbara och energieffektiva lösningar för värmeöverföring. De har idag kunder i över 50 länder och har 20 säljkontor över hela världen. De var först med att presentera sin energieffektiva lösning till marknaden och har idag det bredaste och mest effektiva utbudet inom värmeöverföring.

ArbetsuppgifterRollen som Business Engineer är omväxlande, äventyrlig och utmanande. Du växlar mellan kund- och affärsnära uppgifter och teknisk förankring. Du samlar in, analyserar och sammanställer information, kalkylerar priser och upprättar offerter i komplexa projekt. Du interagerar och underhåller relationer med kunden, konfigurerar produkter och deltar i förhandlingar. Vidare driver du kundprojekt och bygger affärsgynnande samarbeten internt och hanterar reklamationer tillsammans med interna partners.
Du rapporterar till Business Engineer Manager. Du utgår från företagets huvudkontor i Landskrona och du har cirka 50 internationella resdagar per år.

Formella krav
  • Civilingenjör (maskin eller kemi)
  • Erfarenhet av värmeöverföring, termodynamik och applikationer
  • 1-3 års arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av kundkontakt
  • Flytande i engelska (svenska är meriterande)
  • Erfarenhet av arbete från CRM system( meriterande)
Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Landskrona
Lön: Enligt ÖK

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: business engineer, technical sales, technical engineering, thermodynamics, heat transfer, affärsingenjör, teknisk säljare, Landskrona, Malmö, Skåne, energi, värmeöverföring
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.