Account Manager / Utesäljare med intresse för teknik till Beardow Adams

Account Manager / Utesäljare med intresse för teknik till Beardow Adams

Har du erfarenhet av försäljning och drivs av att nätverka och göra bra affärer? Vi söker dig som vill skapa långsiktiga relationer och utvecklas på ett företag i framkant.

Om företagetBeardow Adams är ett världsledande företag inom limtillverkande industri. Det svenska bolaget har funnits sedan 1901 och är välkänt i marknaden med ett gott renommé. Beardow Adams har över 20 000 kunder och deras industrilimmer används inom en mängd olika områden så som förpackning, etikettering, träbearbetning, bokbinderi, produktmontering mm.

Idag finns Beardow Adams över nästan hela världen och Sveriges huvudkontor ligger i Landskrona dit tjänsten är tänkt att tillsättas. Här sitter 16 medarbetare i fräscha lokaler där företagskulturen präglas av högt i tak. Besök gärna www.beardowadams.com.

ArbetsuppgifterI rollen som teknisk säljare jobbar du med B2B-försäljning med fokus på både befintliga och nya kunder. Det är du som prospekterar och skapar offerter samt kalkyler samtidigt som du lägger stort fokus på att träffa kund på plats, hantera avtalsskrivning och därefter vårda din kundstock. På ett strategiskt sätt planerar du din tid från dag till årsbasis där du arbetar efter en detaljerad marknads- och aktivitetsplan och rapporterar till försäljningschef. Du mäts utifrån hur du vårdar och växer dina affärer. Kunderna du arbetar med är allt från välkända globala företag till mindre företag och produkterna du säljer är världsledande industrilimmer.
Du är på resande fot ca tre dagar i veckan och jobbar resterande två dagar på kontoret med att prospektera samt administrera och planera. Självklart har du tillgång till tjänstebil.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning
  • Arbetslivserfarenhet av någon säljroll är starkt meriterande
  • Erfarenhet eller utbildning inom teknik eller reklam är starkt meriterande
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • B-körkort
Vi söker dig som har en naturlig fallenhet för att skapa goda och långsiktiga relationer till andra. Du känner dig trygg i sociala sammanhang och har lätt för att skapa förtroende. Vidare tror vi att du brinner för kundkontakt och har en förmåga att på ett affärsmässigt sätt analysera kundens behov och omformulera det till en lösning där du hela tiden är proaktiv och ligger steget före. Du har ett tekniskt intresse och drivs av att arbeta med eget ansvar och möjlighet att påverka din vardag där du till största del är självgående.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Landskrona
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, teknisk säljare, account manager, industri, teknik, B2B, utesäljare, fältsäljare, Landskrona, heltid
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.