Serviceelektriker till Prenad i Landskrona

Serviceelektriker till Prenad i Landskrona

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Är du en serviceinriktad elektriker som gillar ordning och reda? På Prenad i Landskrona är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi serviceelektriker till vår avdelning i Landskrona. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Som serviceelektriker hos oss, arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. I jobbet ingår att:
  • planera, samordna och utföra installationer
  • felsökning och åtgärder åt våra olika kunder
  • ombyggnad och installation inom el
Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. På Prenad i Landskrona har både en serviceavdelning och en entreprenadavdelning och du kommer tillhöra vår serviceavdelning.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad och ECY-certifierad elektriker med några års erfarenhet från yrket. B-körkort är ett krav.

Som person trivs du i ett arbete med många kontaktytor där du självständigt eller tillsammans med våra serviceledare planerar och utför ditt arbete med kundens bästa i fokus. Du har förmågan att skapa goda relationer, är ansvarstagande i mötet med våra olika kunder. Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och med olika personer ser vi gärna att du är flexibel och har en god samarbetsförmåga. Erfarenhet av vitvaruservice eller fastighetsautomation är meriterande.

Prenad eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Prenad som är en del av Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Det gör att vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 30 april 2021.

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (17 dagar kvar)