Serviceelektriker till Prenad i Landskrona

Serviceelektriker till Prenad i Landskrona

Är du en serviceinriktad elektriker som gillar ordning och reda?

På Prenad i Landskrona som är en del av Bravida, är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi elektriker till vår avdelning i Landskrona.

Om jobbet

Som serviceelektriker hos oss, arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer, felsökning och åtgärder åt våra olika kunder. Ombyggnad och installation inom el

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad och ECY-certifierad elektriker med några års erfarenhet från yrket. B-körkort är ett krav

Som person trivs du i ett arbete med många kontaktytor där du självständigt eller tillsammans med våra serviceledare planerar och utför ditt arbete med kundens bästa i fokus. Du har förmågan att skapa goda relationer, är ansvarstagande i mötet med våra olika kunder. Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och med olika personer ser vi gärna att du är flexibel och har en god samarbetsförmåga. Erfarenhet av vitvaruservice är meriterande.

Vad erbjuder vi dig?

Prenad i Landskrona, en del av Bravida, har avdelningar inom el, vs och automation. Vi är många medarbetare som alltid sätter kunden i fokus men samtidigt har väldigt roligt tillsammans. Nyligen flyttade vi till nya fina lokaler på Ventilgatan.

Bravida totalt sett är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 31 oktober 2020.

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (5 dagar kvar)