Kalkylator/Projektör till Prenad i Landskrona

Kalkylator/Projektör till Prenad i Landskrona

Vill du vara med och utveckla Prenads lås-verksamhet genom lönsamt kalkyl & förarbete samt stöd i projeken? Nu söker vi en Låsmästare, som tillsammans med chefer och ledare vill medverka till vår fortsatta expansion med spännande projekt. Är du redo för nästa utmaning och vill vara med på vår satsning? Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Som Låsmästare, kalkylator/projektör inom lås på Prenad kommer du stötta våra avdelningschefer och projektledare med kompletta kalkyler från förfrågningsunderlag till färdiga anbudsförslag inom låssystem och dörrautomatik. Du kommer även att medverka vid projektplanering, projektledning och upprätta efterkalkyler samt medverka vid avtalsförhandlingar tillsammans med avdelningschefen.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:
  • Lägga grunden för lönsamma projekt
  • Med utgångspunkt från erhållet underlag som t.ex. ritningar och beskrivningar beräkna och fastställa material- och arbetskostnader
  • Medverka vid avtalsförhandlingar
  • Behjälplig vid framtagning av produktionskalkyl samt offertberedning
  • Delaktig i vår strategiska tillväxt
Prenad har avdelningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi finns på 7 orter från Halmstad till Landskrona och söder över till Kristianstad. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Du kommer till en väl fungerande verksamhet i expansion, där du får möjlighet att utveckla och hålla ihop alla avdelningar samt skapa gynnsamma affärer och projekt.

Placeringsort för tjänsten är vårt kontor i Landskrona.

Vem är du?

Du är utbildad inom låssystem med erfarenhet från projektering och kalkylering inom låssystem. Alternativt har du minst 5 års erfarenhet av yrket som kalkylator/projektör inom yrket. Vi ser även att du har erfarenhet av dörrsystemen ASSA, ASM, Keydesign eller SSF200. Kompetens inom projektekonomi, dörrautomation och kalkylprogrammet Maxikod, Cad el liknande är meriterande. B-körkort är ett krav.

Vi söker dig som trivs med affärsmässiga lösningar. Du är välorganiserad och noggrann med gott ordningssinne. Som person är du också engagerad, samarbetsvillig och förtroendegivande. Du trivs med att arbeta på ett strukturerat arbetssätt och är uthållig.

Prenad eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig

Prenad är en del av Bravida som är störst i Norden inom service och installation av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Som medarbetare hos oss får du många fördelar. Läs gärna mer här:

Om Bravida: www.bravida.se

Vårt erbjudande till dig: www.bravida.se/att-jobba-pa-bravida/

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 2021-04-18

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (8 dagar kvar)