Underhållstekniker

Underhållstekniker

Kort om tjänsten

Vill du vara delaktig i arbetet med att producera bilindustrins framtida produkter!

Om verksamheten

BorgWarner utvecklar och tillverkar system och komponenter till de största fordonstillverkarna i världen.

BorgWarner i Landskrona är en del av PDS (Power Drive Systems) vars vision och mål är att uppfinna och utveckla rena och energi-effektiva system för framdrivning av förbrännings-, hybrid- och framförallt elektriska fordon.

Med kunder och systerbolag inom BorgWarner på flera kontinenter, finns goda möjligheter till resor och arbete utomlands. I vårt karriärprogram erbjuds du personlig utveckling och möjligheter finns att även prova arbete inom andra funktioner.

Mer om tjänsten

BorgWarner söker en underhållstekniker som trivs med ett varierat arbete, som vågar ta beslut och som motiveras av att bli utmanad i det dagliga arbetet.

Du kommer att arbeta med underhåll och förebyggande underhåll, reparation och förbättringsarbete, framtagning av reservdelar och komponenter. Arbetet ställer krav på analytisk förmåga för att kunna lösa och förebygga problem för att driftsäkra produktionen.

Du kommer att ingå i ett team om 15 personer där ni säkerställer driften och avhjälper uppkomna problem. I teamet kommer ni även att arbeta med installation av ny utrustning och nya maskiner.

Tjänsten innebär att arbeta 2-skift.

Din profil

Du ska ha dokumenterad utbildning och några års erfarenhet som underhållstekniker inom automation.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom tekniska installationer, bearbetningsmaskiner och felsökning i elektriska system och PLC.

Som underhållstekniker är du ansvarstagande, noggrann, lösningsorienterad, effektiv och kvalitetsmedveten.

Du är en flexibel lagspelare som skapar en bra stämning i teamet. Vidare har du ett stort intresse av förbättringsarbete och du strävar hela tiden efter att leverera bästa möjliga service och support.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Johan Ohlander
Telefon 042-176608
Område Landskrona
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.