Logistikutvecklare till BorgWarner

Logistikutvecklare till BorgWarner

Tjänstebeskrivning

Har du ett stort tekniskt intresse och är redo för en ny utmaning? Vill du arbeta med utveckling av produkter ur ett logistiskt perspektiv på ett internationellt företag? Läs vidare om tjänsten som logistikutvecklare till BorgWarner!

Till BorgWarner söker vi nu en logistikutvecklare till avdelningen för produktionsteknik. I rollen som logistikutvecklare så kommer du att förbereda produkter och processer i utvecklingsstadiet ur ett logistiskt perspektiv. Vid framtagandet av nya produkter sker arbetet i projektform där du arbetar tvärfunktionellt och har kontakt med exempelvis konstruktörer, teknikavdelning och löpande produktion men också med kunder och leverantörer.

I rollen som logistikutvecklare kommer du att:
  • Vara med och utveckla design av produkt för att optimera industrialiseringsprocessen
  • Utveckla och påverka design av utrustning avseende ergonomi och materialförbrukning
  • Arbeta med ständiga förbättringar i den löpande produktionen
Tjänsten passar dig som trivs i en varierad roll med många olika kontaktytor på ett globalt företag som är duktiga på att ta hand om och utveckla sin personal.

Krav på person

Vi söker dig som har en högskole- eller civilingenjörsutbildning exempelvis inom maskinteknik eller industriell ekonomi och som letar efter en tjänst att långsiktigt utvecklas i. Som person är du självständig och vågar ta egna initiativ. För att lyckas i rollen som logistikutvecklare krävs vidare:
  • God service- och kommunikationsförmåga
  • Kunskap inom logistik och LEAN
  • Erfarenhet av förpackningsutveckling
  • Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
Det är meriterande om du har erfarenhet av SAP och AutoCAD samt om du kan kommunicera på tyska då BorgWarner har mycket kundkontakt med Tyskland.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som logistikutvecklare.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Tillsvidare
Arbetstid: 8.00-17.00
Plats: Landskrona

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Sara Lindmark på 073-353 75 21. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 6 juli (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BorgWarner tillverkar och utvecklar system för bl.a. fyrhjulsdrift som idag serietillverkas till ett flertal kunder såsom Volkswagen-koncernen, Volvo, Jaguar Land Rover, BMW och General Motors. BorgWarner har uppnått en position som en av världens ledande leverantör av system för avancerad fyrhjulsdrift (All-Wheel Drive).

Sökord: logistikutvecklare, produktionsteknik, utveckling, ständiga förbättringar, LEAN, AutoCAD