Underhållstekniker

Underhållstekniker

Om Verksamheten

BorgWarner utvecklar ett system för 4-hjulsdrift som idag serietillverkas till ett flertal bilmodeller inom Volkswagen- , Ford- och GM-koncernen. BorgWarner har tack vare kopplingens unika egenskaper uppnått en position som en av världens ledande leverantör av system för avancerad 4-hjulsdrift.

I samarbete med Dreamwork Engineering rekryterar nu BorgWarner en Underhållstekniker med god Elkunskap.

Tjänsten

Vi söker Dig som vill tillhöra en växande organisation och arbeta som underhållstekniker på vår underhållsavdelning på BorgWarner i Landskrona. Du kommer att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll inom vår produktionsanläggning bestående av fleroperationsmaskiner och automatiserade monteringslinor med kringutrustning.

Arbetsuppgifter:
  • Arbeta med förebyggande underhåll (el och mekanik)
  • Avhjälpa fel/förbättra befintlig utrustning
  • Vara behjälplig vid framtagning av reservdelar och komponenter
  • I samarbete med andra avdelningar medverka vid framtagning/installation av nya maskiner och utrustning
Din Profil

Du har ett stort intresse för mekanik, teknik, och el, är praktiskt lagd, har en verkstadsteknisk utbildning och erfarenhet från arbete med underhåll samt felsökning i elektriska- eller maskinsystem, gärna från tillverkande industrin.

Det är meriterande om du har:
  • Utbildning med inriktning el/automation eller likvärdig arbetslivserfarenhet.
  • Erfarenhet från arbete med underhåll i automatiserad högvolymtillverkning.
För att trivas i rollen tror vi att Du tycker om att arbeta systematiskt och organiserat. Vidare ser vi att du har god förmåga att vara drivande och se till att definierade mål uppnås. Du är stresstålig och har inga problem med att arbeta såväl individuellt som i grupp. Notera att tjänsten är 2-skift, morgon och eftermiddag.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Niki Wilhelmson Karp
Telefon 040-660 12 18
Område Landskrona
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 5 aug (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Dreamwork är People-Management-konsulter för människor och organisationer. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepeneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och finns på sju orter i Sverige med huvudkontoret i Helsingborg. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001 och under 2015 hade vi en tillväxt på 51%.