En engagerad och proaktiv Operativ Försäljningschef till Bodbörsen i Landskrona

En engagerad och proaktiv Operativ Försäljningschef till Bodbörsen i Landskrona

Vi söker dig med ett starkt säljdriv, strukturerat arbetssätt och engagerat ledarskap för att tillsammans med ditt säljteam stärka och utveckla Bodbörsens affärer.

Bodbörsen är störst i Sverige på att förädla och renovera begagnade bodar och moduler. Vi är ett företag med framåtanda och stor potential på marknaden. En trivsam arbetsplats med sunda värderingar; ett företag som satsar och bryr sig om sin personal och sina kunder.

Om tjänsten
I rollen som Operativ Försäljningschef har du det övergripande och operativa ansvaret för försäljningen av företagets produkter och tjänster samt personalansvar för två personer.

Ett urval av arbetsuppgifter:
  • Framtagning av budget för företagets totala försäljning på årsbasis
  • Löpande uppföljning och analyser av försäljningsresultat
  • Egen försäljning och proaktiv marknadsbearbetning mot nya och befintliga kunder
  • Effektivisera och prioritera bearbetningen av nya kunder samt utveckla de befintliga
  • Motiverande och inspirerande säljledning med fullt personalansvar
  • Knyta affärskontakter med lokala aktörer och intressenter inom branschen
Tjänsten är placerad i Landskrona och du rapporterar till Operativ chef.

Om dig
För att bli framgångsrik i rollen som Operativ Försäljningschef hos oss, ser vi att du är affärsmässig, har ett starkt eget driv att skapa affärer och att lyckas. Du är initiativtagande och en god relationsbyggare, både internt och externt.

Vidare söker vi dig med goda ledaregenskaper som agerar som ett föredöme med förmåga att inspirera dina medarbetare. Du har även förmåga att planera, prioritera, strukturera, utveckla, driva och följa upp ditt eget och dina medarbetares arbete.

Brinner du för försäljning, har goda ledaregenskaper och erfarenhet av att skapa lönsamma affärer och relationer? Då ser vi gärna att du söker tjänsten som Operativ Försäljningschef hos oss!

Tjänsten kräver B-körkort och flytande svenska i tal och skrift.

Ansökan och information
I denna rekrytering samarbetar Bodbörsen med Roi Rekrytering. För mer information om tjänsten och processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Patricia Key på patricia.key@roirekrytering.se.

Sista ansökningsdag är 2019-11-17. Du ansöker med CV och personligt brev genom att fylla i formuläret. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Bodbörsen är störst i Sverige på att förädla och renovera begagnade bodar och moduler från 10-1000 kvm (containers, bomoduler och kontorsmoduler). Med 20 års erfarenhet kan vi garantera hög kvalité och leveranssäkerhet. Vi hjälper till med allt från projektstart till färdig etablering. Vi bedriver all vår verksamhet från Landskrona där vi är ett gäng på drygt 20 personer. Här ha vi två stora bodhallar samt 25 000 kvm uppställningsyta. Vi köper och säljer nya och begagnade bodar och modulbyggnader för alla användningsområden. Vi är en av de större återförsäljarna av nya stålmoduler.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)