Godsmottagare/Förrådsarbetare

Godsmottagare/Förrådsarbetare

Söker du ett meningsfullt arbete och är redo att omsätta den cirkulära ekonomin i handling?

Hos oss gör du inte bara ett jobb - du hjälper även miljön och bevarar våra resurser. Våra anställda är en nyckelfaktor för Befesas dagliga verksamheten såväl som för företagets strategiska utveckling och framtid.

Bli en del av vårt team som Godsmottagare/Förrådsarbetare på Befesa ScanDust AB i Landskrona.

Din arbetsroll och dina uppgifter:

Just nu söker vi en engagerad medarbetare till vår godsmottagning och lager, till vårt team på Befesa ScanDust i Landskrona.

Du kommer att arbeta med, godsmottagning och kontroll av inkommande gods, avstämning mot inköps order alternativt registrera ankommande/avgående gods i databas. Utleveranser, transportbokning, säkerställa att godset är rätt märkt, rätt förpackat och att allt finns med i leveransen.

Förrådshantering här sköter du uttag och påfyllnad, du är med och utvecklar och förvaltar lagerhanteringen i syfte att skapa ett visuellt och effektivt lager. Ordning och reda en viktig faktor på vårt lager.

Du kommer att skapa och hantera inköpsorder vid köp av reservdelar/förbruknings-material, att genomföra löpande inventeringar och påfyllning i satellitförråd, att säkerställa rätt nivåer av t.ex förbrukningsmaterial och hitta optimeringspotential


Din profil:


Du är en öppen, flexibel och noggrann person med hög känsla för service men du trivs också med ett självständigt arbete. Du har ett eget driv och kan se vad som behövs göras. Du är en uppfinningsrik person med förmåga att komma med individuella och kreativa lösningar. God datavana. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.


Övrigt:


Tillträdesdag: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2023-02-05

Anställningsvillkor: Heltid

Körkort krävs

Kontaktperson: Gunilla Lindskog Andersson, 0708-477 555.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Lager, Distribution
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.befesa.com
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Befesa är en ledande internationell leverantör av miljöreglerade till stål- och aluminiumindustrin med anläggningar i Tyskland, Spanien, Sverige, Frankrike samt i USA, Kina, Sydkorea och Turkiet. Att bidra till en mer hållbar värld är kärnan i Befesas verksamhet. Befesa, med huvudkontor i Tyskland och Spanien, som i dag sysselsätter mer än 1 800 personer, anses vara ett av de ledande företagen inom det växande ESG/hållbarhetstemat.