Områdestekniker och mekaniker sökes

Områdestekniker och mekaniker sökes

Söker du ett meningsfullt arbete och är redo att omsätta den cirkulära ekonomin i handling? Hos oss gör du inte bara ett jobb - du hjälper även miljön och bevarar våra resurser. Våra anställda är nyckelfaktor för Befesa ScanDust dagliga verksamhet såväl som för företagets strategiska utveckling och framtid.

Just nu söker vi både områdestekniker och mekaniker till vårt team på Befesa ScanDust i Landskrona. Tjänsterna är förlagd på dagtid 07:00-15:30 eller skiftarbete (6-skift) med start enligt överenskommelse.

Din arbetsroll och dina uppgifter:

Som områdestekniker har du ansvar för ett område i processen, med syfte att skapa kontroll över statusläget och långsiktigt minimera akuta insatser. Ditt fokus kommer att vara uppbyggnad och utförande av vårt förebyggande underhåll på ditt område. Du kommer att sammanställa, planera och hålla samman underhållsarbeten på området under planerade underhållsstopp.

Som mekaniker är din främsta uppgift att utföra planerat och avhjälpande underhåll och reparationsarbeten. Du arbetar både självständigt och tillsammans med ditt team för en säker och effektiv anläggning.

Att dokumentera och följa upp utförda arbeten samt att göra riskbedömningar inför varje arbete ingår i rollerna. Både områdestekniker och mekaniker tillhör underhållsavdelningen som består av 20 kompetenta och engagerade medarbetare i ett välkomnande klimat. Tjänsten som områdestekniker är förlagd till dagtid, som mekaniker arbetar du skift.

Din profil:
  • Mekanisk utbildning/ eller motsvarande utbildning eller erfarenhet
  • Grundläggande kunskaper i maskin och tillverkningsritningar är ett krav
  • Ett par års erfarenhet inom processindustrin är meriterande
  • Erfarenhet av svetsteknik, pneumatik, maskinteknik och styr och regler är meriterande
Som person tycker du om problemlösning. Du tar initiativ och kommer med förslag på lösningar utifrån ett hållbart perspektiv och en förmåga att se sakers sammanhang. Du tar stort ansvar för det egna arbetet men även för gruppen och planerar arbetet med fokus på säkerhet och teknisk tillgänglighet.

Vi söker dig som vill ha kul på jobbet och utvecklas tillsammans med oss i vår strävan efter en mer hållbar morgondag!

Dina förmåner:
  • Intressant och utmanande arbetstillfälle i en innovativ miljö
  • Självständigt arbete och egna projekt
  • Platt hierarki och aktivt deltagande
  • Vänligt och kollegialt team
  • Rättvis lönesättning och personalförmåner
Befesa är en ledande internationell leverantör av restprodukter från den globala stål- och aluminiumindustrin med anläggningar i Tyskland, Spanien, Sverige, Frankrike samt i USA, Kina, Sydkorea och Turkiet. Genom sina två affärsenheter, återvinning av ståldamm samt saltslagg och aluminiumrester, spelar Befesa en viktig roll i den cirkulära ekonomin genom att hantera och återvinna cirka 2 miljoner ton restprodukter årligen. Med en produktion på cirka 1,5 miljoner ton nya material från och med 2021, som Befesa återinför på marknaden, minskar vi förbrukningen av naturresurser. Att bidra till en mer hållbar värld är kärnan i Befesas verksamhet. Mer information finns på företagets hemsida: www.befesa.com

Efter börsintroduktionen på Frankfurtbörsen 2017 gick Befesa in i SDAX i september 2018 och MDAX i september 2021. Befesa, med huvudkontor i Tyskland och Spanien, sysselsätter idag mer än 1 500 personer och anses därmed vara ett av de ledande företagen inom det växande ESG/hållbarhetstemat.

Vill du veta vad våra anställda säger om Befesa? Ta då en titt på videon här intill.

Om du har några frågor, vänligen kontakta:

Martin Jakobsen
Underhållschef
070-556 91 50

Milena Svensson
HR Business Partner
073-566 8502
Mer info
Kontaktperson Milena Svensson
Telefon 073-566 8502
Område Landskrona
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://befesa.com
Sista ansökningsdag 14 dec 2022 (18 dagar kvar)