Maskinoperatörer till Oatly!

Maskinoperatörer till Oatly!

Om tjänsten
Har du ett intresse för livsmedelsproduktion och vill utvecklas i en roll i ett växande internationellt bolag med stora möjligheter att påverka arbetet framåt? Vi söker nu Maskinoperatörer till Oatlys produktion i Landskrona!

Som Maskinoperatör hos Oatly kommer du att arbeta med produktionsarbete inom livsmedelsproduktion. Dina arbetsuppgifter kan vara varierande men innefattar att ställa in maskiner, övervaka, ta fram material och kvalitetssäkra produkter. Du kommer att arbeta i nya, fina lokaler tillsammans med ett team där samarbete och laganda är av högsta prioritet. Eftersom produktionen är inom livsmedel är det viktigt att du trivs i en renrumsmiljö där säkerhet och kvalitet är främsta ledord.

Tjänsten som Maskinoperatör är ett konsultuppdrag med start 29/8 som till en början kommer att pågå i 6 månader med goda chanser till förlängning. Arbetstiden är förlagd till 5-skift, vilket innebär att du både arbetar dagtid, eftermiddagar och nätter samt helg.

Om dig
Vi söker dig som är engagerad, lösningsorienterad och initiativtagande. Vidare ser vi att du trivs både med att arbeta i team som självständigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som Maskinoperatör men det viktigaste är din nyfikenhet för att lära dig och att utvecklas. Det är meriterande om du har arbetat inom livsmedelsproduktion tidigare samt har truckkort.

Viktigt för tjänsten är:
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
  • Körkort och tillgång till bil
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Oatly
We are the world´s original and largest oat drink company. For over 25 years, we have exclusively focused on developing expertise around oats: a global power crop with inherent properties suited for sustainability and human health. Our commitment to oats has resulted in core technical advancements that enabled us to unlock the breadth of the dairy portfolio, including alternatives to milks, ice cream, yogurt, cooking creams, and spreads. Headquartered in Malmö, Sweden, the Oatly brand is available in more than 20 countries globally.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Ida Sjölin via Ida.Sjolin@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Maskinoperatör, Operatör, Livsmedelsproduktion, Produktion, Oatly, Truck, Truckkort, Adecco, Landskrona, Industri,
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 aug 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.