Extrajobb inom produktion till Oatly!

Extrajobb inom produktion till Oatly!

Letar du efter ett spännande och långsiktigt extrajobb till hösten? Nu har du möjlighet att jobba i Oatlys produktion i Landskrona!

Om tjänsten

Som Maskinoperatör hos Oatly kommer du att arbeta med enklare produktionsarbete inom livsmedelsproduktion. Dina arbetsuppgifter kan vara varierande men innefattar att ställa in maskiner, övervaka, ta fram material och kvalitetssäkra produkter. Du kommer att arbeta i nya, fina lokaler tillsammans med ett team där samarbete och laganda är av högsta prioritet. Eftersom produktionen är inom livsmedel är det viktigt att du trivs i en renrumsmiljö där säkerhet och kvalitet är främsta ledord.

Vi letar efter dig som vill ha ett givande och långsiktigt extraarbete. Arbetstiden är förlagda till skiftgång och behov kan finnas när som under veckan och dygnet. Du ska ha möjlighet till att arbeta 2-3 pass per vecka och start sker löpande från den 29 augusti.

Om dig
Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Du är en flexibel person som tycker om att arbeta fysiskt och i högt tempo. Har du tidigare erfarenhet inom produktion eller industri är detta meriterande.

Vidare är du som person är engagerad, flexibel och har en positiv inställning i ditt arbete. Du är prestigelös och har god arbetsmoral.

Vi ser gärna att du har körkort B och tillgång till bil då det finns begränsade möjligheter att transportera sig med kollektivtrafik till Oatly och du kommer arbeta varierande timmar på dygnet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Oatly
We are the world´s original and largest oat drink company. For over 25 years, we have exclusively focused on developing expertise around oats: a global power crop with inherent properties suited for sustainability and human health. Our commitment to oats has resulted in core technical advancements that enabled us to unlock the breadth of the dairy portfolio, including alternatives to milks, ice cream, yogurt, cooking creams, and spreads. Headquartered in Malmö, Sweden, the Oatly brand is available in more than 20 countries globally.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Ida Sjölin via Ida.Sjolin@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Extrajobb, Deltidsjobb, Deltid, Timanställd, Student, Oatly, Produktion, Livsmedel, Livsmedelsproduktion, Industri, Landskrona, Adecco
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 aug 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.