Avdelningschef fartygsmekanik till Landskrona

Avdelningschef fartygsmekanik till Landskrona

Arbetsuppgift:
Varje fartyg drivs som ett projekt, vilket leds av en projektledare tillsammans med ett antal medarbetare. Allt ifrån controller till dig som avdelningschef liksom förmän/arbetare/underentreprenörer i produktionen. Tempot är högt och varje projekt varar i snitt 7 till 10 dagar. Som avdelningschef inom fartygsmekanik är du en vital del av vår verksamhet. Dina arbetsuppgifter är att planera, leda och fördela arbetet på maskinavdelningen, samt vara delaktig i att lösa problem som kan tänkas dyka upp under pågående projekt. Du ansvarar för våra tre teamleaders och underentreprenörer gällande förplanering, resursplanering, utförande och återrapportering. Du har frekvent kontakt med projektledare, förmän och underentreprenörer. Även om alla har sina strikta roller med sina uppgifter så är känslan att vi arbetar i en informell organisation. Vi hjälps åt där det behövs och arbetsklimatet är glatt och otvunget.

Din bakgrund:
Vi önskar hög mekanisk kunskap, mångårig erfarenhet av arbetsledning och mekaniska praktiska arbeten. Vi förutsätter också att du är en problemlösare med ett starkt eget driv och du gillar att vara operativ då det behövs. Vidare skall du vara resultatorienterad och påvisa stor lojalitet mot företaget och dina team. Du måste vara en duktig ledare som är socialt kompetent, då du skall kunna leda och skapa relationer med hela internationella näringskedjan (från förmän till underentreprenörer) i allmänhet och med projektledarna och kunderna i synnerhet. Vi förväntar oss att du som avdelningschef är närvarande under pågående projekt och skapar ett förtroende bland dina team och övriga kollegor på företaget. Kravet är flerårig erfarenhet av arbetsledning och praktiska mekaniska arbeten. Vidare utrycker dig obehindrat på svenska (eller något annat skandinaviskt språk), engelska i både tal och skrift och besitter goda datorkunskaper med erfarenhet av att arbeta i Microsoft Office. Det är meriterande om du har erfarenhet av mekanisk bearbetning, erfarenhet från tyngre industri, truckkort, B-körkort och tillgång till egen bil då det inte finns kommunala transportmedel till arbetsplatsen.

Krav:
  • Mångårig erfarenhet av arbetsledning
  • Mångårig erfarenhet av mekaniska praktiska arbeten
  • Svenska (skandinaviska), flytande i tal och skrift
  • Engelska, goda kunskaper i tal och skrift
  • Goda datorkunskaper (MS Office)
Meriterande:
  • Mekanisk bearbetning (svarvning/fräsning)
  • Erfarenhet från tyngre industri
  • Truckkort
  • B-körkort
  • Tillgång till egen bil
Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete, med korta beslutsvägar, i en internationellt spännande bransch och i en lättsam inspirerande miljö. Företaget består av en härlig mix av människor som är kompetenta inom sitt specialistområde men som alla hjälps åt och bidrar till ett spännande företag. Du umgås med allt från den alltid skämtande projektledaren, den snälle och glade farbrorn på trucken till de alldeles vanliga människorna. Du kommer att kunna påverka rutiner i både stort och smått. Ditt eget driv sätter nivån på din utveckling – både som person och i din yrkesroll. Utöver ovan erbjuder vi härliga och regelbundna personalaktiviteter samt friskvårdsbidrag.

Placering: Landskrona, Skåne

Omfattning: Heltid men ofta mer under pågående projekt.

Kollektivavtal: Teknikavtalet

Lön: Fast lön enligt överenskommelse.

Tillträde: Snarast möjligt

Du är välkommen att söka tjänsten med ett uppdaterat CV samt ett personligt brev med en riktad ansökan i vilken du beskriver varför Oresund DryDocks skall anställa just Dig. Avvakta inte då urval sker löpande.

Vänligen uppmärksamma kraven ovan.

I denna rekrytering samarbetar vi med ActivPersonal.

Har du frågor är du välkommen att kontakta dennies@activpersonal.se
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Oresund DryDocks AB är en av de ledande aktörerna i norra Europa gällande verksamhetsområdet "fartygsreparationer". Verksamheten drivs på varv i Landskrona och har de senaste 15 åren mycket framgångsrikt bedrivit lönsam verksamhet under tillväxt. Teamet utgörs av dedikerade problemlösare, från projektledning till produktion. Oresund DryDocks arbetar på ett strukturerat och noggrant planerat sätt för att göra sina kunders stopp så kort som möjligt. Verksamheten bedöms ha god utvecklingspotential och tillsammans med andra koncernbolag förbereds breddning och expansion.

ActivPersonal har sedan 2008 framgångsrikt hjälpt våra kunder med att hitta och leverera kompetent personal. Vi levererar effektiva, flexibla och skräddarsydda lösningar för alla typer av företag, oberoende av storlek. Vi är sedan 2009 via Bemanningsföretagen, ett auktoriserat bemanningsföretag. Följ och gilla oss på LinkedIn och Facebook.