Studerande växelreceptionist till DSV i Landskrona!

Studerande växelreceptionist till DSV i Landskrona!

Är du studerande och på jakt efter ett meriterande arbete under sommaren? Vi söker nu en serviceinriktad växelreceptionist som ska stötta upp teamet under sommaren på DSV i Landskrona. Du kommer tillhöra ett team på fyra personer och ges möjligheten att arbeta i en internationell miljö. Lojalitet och kundnöjdhet i samband med ständig utveckling är faktorer som detta företag ser som väldigt viktiga för sin framtida framgång.

Information om uppdraget

DSV tillsammans med Academic Work söker nu efter en studerande växelreceptionist i fyra veckor under sommaren, med eventuell möjlighet till deltidsarbete efter sommaren. DSV har sitt kontor och terminal i Landskrona, cirka 10-15 minuter promenad från stationen.

Med kontor och anläggningar i mer än 75 länder på sex kontinenter, tillhandahåller DSV logistiklösningar för tusentals företag dagligen. DSVs räckvidd är global men deras närvaro är lokal och nära sina kunder. Du kommer vara besökare och kunders första kontakt, där du tillsammans med resten av teamet ser till att leverera bra service och skapa de bästa förutsättningarna i arbetet framåt.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Hantera inkommande samtal och ärenden till växeln
 • Koordinera vidare ärenden till kollegor
 • Ta emot, välkomna och registrera besökare
 • Stötta upp hantering av inkommande mail
Vi söker dig som
 • Studerar en universitet- eller högskoleutbildning
 • Är obehindrad i svenska och engelska i tal och skift
Det är meriterande om du arbetat i växel tidigare, men inget krav.

Som person är du:
 • Serviceinriktad
 • Kommunikativ
 • Flexibel
Övrig information
 • Start: Början på juli
 • Omfattning: Heltid under fyra veckor (v.28-31).
 • Placering: Landskrona
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se