Student till first line support i Landskrona

Student till first line support i Landskrona

Är du i startgroparna av din karriär och tror att kombinationen IT och service kan passa dig perfekt? Söker du efter ett meriterande deltidsjobb inom first line support? Hos IT-gården får du möjlighet att utöva samt bygga kunskap i praktiken samtidigt som studentkassan drygas ut. Här blir du del av en positiv och social arbetsgrupp samt en viktig lagspelare för övriga kollegor i teamet. Sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för IT-gårdens dig som är student och läser en eftergymnasial utbildning inom IT. IT-gården växer och behöver därför förstärkning en till två dagar i veckan. IT-gården grundades 1999 och har sedan starten tagit ett helhetsansvar för deras kunders leverans och support där de ansvarar för IT-drift och IT-miljöer åt banker, e-handelsföretag, kommuner, detaljhandel och tillverkningsindustrin. Du kommer få chansen att bli en del av ett företag som präglas av tillväxt, innovation och utveckling i en tydlig team-anda.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos IT-gården. Du kommer att arbeta ungefär en till två dagar i veckan under terminerna.

Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i ett litet mindre team på fyra personer med benämningen frontline då ni är den första kontakt för IT-gårdens kunder och deras användare. Din huvudsakliga uppgift kommer vara att ge service och support till dessa via telefon och mail. Du kommer vidare tillsammans med ditt team men även självständigt stötta upp och lösa enklare IT-ärenden rörande PC, nätverk, servrar och program där målet alltid är att lösa problemet direkt och med bästa möjliga service.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Bedöma och ta reda på bakomliggande faktorer genom att tex. ställa rätt frågor eller återskapa felet, och sedan hantera ärendet enligt gällande rutiner.
 • Dokumentera ärenden på ett noggrant sätt i deras ärendehanteringssystem för enklare uppföljning och spårbarhet.
 • Säkerhetsställa att kunden får rätt information och återkoppling på att ett ärende är mottaget korrekt loggat och förstått. Samt att kommunicera tydligt till kund så den vet att ärendet är omhändertaget på bästa möjliga sätt.
 • Stödja kunder och partners kring implementering och justering av olika kundanpassningar.
Du kommer ges möjligheten att arbeta i en social arbetsmiljö med trevliga och erfarna kollegor där man lägger stor vikt vid att stötta och peppa varandra i arbetet då den ena dagen inte är den andra lik. På arbetsplatsen kommer du även mötas av ett coachande ledarskap som uppmuntrar till egna initiativ för både personlig och yrkesmässig utveckling.

Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för IT och vill skaffa dig värdefull erfarenhet inom området under din studietid. Det är av stort vikt att du är lösningsorienterad och serviceminded eftersom ditt mål är att lösa kundernas problem på bästa sätt.

Vi söker dig som
 • är student och läser en utbildning med inriktning IT (med minst ett år kvar av din utbildning)
 • Vill och kan jobba 12 dagar i veckan
 • Är flytande i tal och skrift på svenska och engelska
 • Har erfarenhet av Active Directory
Det är meriterande om du

* Har arbetat med IT-support tidigare.

I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och din vilja att lära dig mer inom IT. För att lyckas som bäst i tjänsten tror vi att du är kommunikativ och vill vara en del av ett team där man stöttar varandra. Du är också mån om din egen utveckling och ser uppdraget som ett bra sätt att skaffa dig värdefull erfarenhet. Att kunna hantera olika sorters kunder och alltid vara medveten om vikten av högklassig service ser du som en självklarhet. Eftersom du kommer att arbeta i team är det viktigt att du är en bra teamplayer och trivs i en roll där ni alla hjälps åt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 12 dagar i veckan, kontorstider.
 • Placering: Landskrona, du kan ta dig med buss eller cykel från Landskrona C till IT-gården.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och IT-gårdens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid.
Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om hur det är att arbeta på IT-gården här!