Parajett.Searching(".NET-utvecklare");

Parajett.Searching(".NET-utvecklare");

Vill du vara med och skapa något som når ut till miljoner personer varje vecka? Vara involverad redan från första kundkontakt till det färdiga resultatet i form av fysisk och digital marknadsföring? Parajett erbjuder dig den möjligheten!

Framtidens produkter utvecklas inom Multichannel Communication och tillsammans med kollegorna i teamet är du med i hela utvecklingsprocessen. Parajett tar hänsyn till dina unika kompetenser och du har möjligheten att påverka hur din arbetsdag, nu och i framtiden ser ut. Motkravet? Du är en kreativ problemlösare med kunskaper i C#.NET!

Information om uppdraget

Trots att lokalerna är stora och rummen många, genomsyras kontoret av en gemenskap och närhet. Vill du se hur det går för Rasmus kaffemuggs-pyramid? Det är bara att kika in, dörrarna är alltid öppna. Går du utanför byggnaden kan du fånga en lätt havsbris, kanske ta en tur bort till golfbanan och ta en prisbelönt lunch? Känner du att en bensträckare skulle vara skönt ligger lummiga Djurparken 10 minuters gångväg bort, work-life balance at its best!

Academic Work söker för Parajett ABs räkning en ny förmåga att utöka deras utvecklarteam på tolv personer. Parajett är ett grafiskt företag som levererar skräddarsydda kommunikationslösningar i tryck och digital form, en ledande leverantör av utskickstjänster. Som en del av Parajetts IT-team kommer du vara med och utveckla lösningar på olika plattformar, ex. .Net, Quadient Inspire och Streamserve. Plattformarna kommunicerar i sin tur med både produktionsutrustning och flertalet digitala kanaler. Redan ifrån start kommer du att arbeta med skarpa projekt, stora som små och för att du ska känna dig trygg kommer du att få stöttning av mer seniora utvecklare. I teamet arbetar ni nära varandra, initiativ och nya idéer uppmuntras och förväntningen på dig är att du ska vilja vara med och påverka det gemensamma resultatet!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Parajetts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt av Parajett AB.

Arbetsuppgifter

På Parajett arbetar man för att ta tillvara den kompetensen som finns och ser gärna att din roll som utvecklare anpassas efter just dina unika kompetenser som du tar med dig in i rollen. Hade du tyckt det var roligt att vara med på kundbesök? Följ med! Mattias är utvecklingsgruppschef och tillika din närmsta chef, han vill att man ska ha möjlighet att påverka sin egen arbetsdag, man ska känna att man ständigt har möjlighet att utvecklas och att det alltid finns en rimlig utmaning inom räckhåll. Du kommer ifrån start att vara med i hela utvecklingsprocessen, för att få en helhetssyn över de projekten du arbetar i. Det innebär att vara med från förstudie med kund, lösningsframtagande och därefter utvecklar du själv eller i mindre team fram lösningen till kund. Gemensamt för projekten är att du direkt får möjlighet att se resultatet av ditt arbete!

Som .NET-utvecklare på Parajett har du alla möjligheter att växa i din roll som utvecklare i samarbete med seniora-utvecklare och längre fram ta dig an positioner såsom exempelvis Systemförvaltare, Plattformsansvarig eller Systemarkitekt.

Vi söker dig som
 • Är examinerad inom systemutveckling alternativt har motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet. Du kan vara nyexaminerad eller ha flera års erfarenhet av branschen vi anpassar oss efter din erfarenhet.
 • Har en god förståelse för objektorienterad programmering, kunnig inom C# . NET och erfarenhet av databashantering, MS SQL.
 • Är obehindrad i svenska och engelska, i tal såväl som skrift.
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet av Entity Framework, eller liknande ramverk
 • Har tidigare erfarenhet av Quadient Inspire alternativt Streamserve
 • Har erfarenhet av grafisk produktion
Som person är du resultatinriktad och du arbetar fokuserat för att uppnå önskat resultat både för dig själv och för gruppen. Kvalitet är viktigt för dig och du har inga problem med att hålla de deadlines som är satta samtidigt som du trivs när du själv får ansvara för ditt arbete. Du är också strukturerad och har en förmåga att bygga strukturer som även andra kan arbeta utifrån både i ditt arbetssätt och i din programmeringskod.

Nyckelord: Systemutvecklare, utvecklare, systemvetenskap, systemvetare, programmerare, programmering, C#, programutvecklare

Övrig information
 • Start: Snarast, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Landskrona. Hitta hit! Ettans linjebuss tar tre minuter ifrån centralen alternativt 10 minuters gång från centralen.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Parajett löser vi våra kunders kommunikationsbehov i såväl tryckt som digital form. Alla beståndsdelar som ingår i modern kommunikation hanterar vi inom de egna väggarna. Parajett är både det moderna IT-företaget och det erfarna grafiska företaget som har funnits sedan 1906.

Nyskapande, kvalitet och engagemang utgör grunden för vår kreativitet för att ständigt hitta nya lösningar. Huvudkontoret med produktionsanläggning är beläget i Landskrona och vi finns representerade med egna kontor i Stockholm och med produktion i Oslo.