Nyexad elektroingenjör? Se hit!

Nyexad elektroingenjör? Se hit!

Det kan vara svårt att veta vad man ska göra efter examen det förstår vi. Denna tjänst är ett perfekt tillfälle att få bredd i sin arbetslivserfarenhet samtidigt som du får ta del av hela kedjan vid framtagning av en ny produkt. Utöver det får du även möjlighet att komma in på ett multinationellt bolag som ASSA ABLOY. Vilken möjlighet! In och sök redan nu!

Information om uppdraget

Academic Work söker en nyexaminerad elektroingenjör till multinationella ASSA ABLOY Entrance Systems. Bolaget är specialister inom dörrautomation och har verksamhet runt om i hela världen. Du kommer vara en del i ett team på 6 personer tillhörande bolagets RnD-avdelning. Dina kollegor har en gedigen erfarenhet inom branschen och kommer ge dig en god introduktion till arbetet. Avdelningen jobbar brett med framtagning av nya produkter men även underhåll av befintliga produkter. Detta innebär att du som nyexad kommer få se hela flödet i produktprocessen, allt ifrån idékonceptet till dialog med inköp.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos ASSA ABLOY. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget och senare överrekryterad till ASSA ABLOY, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som elektroingenjör kommer du arbeta med ASSA ABLOYs elektronikdesign, dock kommer du att vara delaktig i hela kedjan. Du kommer ha ett finger med i spelet i såväl kravställningar, certifieringar och inköpsdialoger - vilket kommer ge dig en stor kompetensbredd.

Du kommer till exempel att:
 • Analysera och dokumentera kravställningar
 • Designa kontroll och styrkrets-elektronik
 • Genomföra testning av produkten på olika nivåer för att säkerställa kvalitet och prestation
Tjänsten passar dig som söker ditt första jobb efter examen och är ute efter en tjänst där du får skaffa dig en bred kompetens och utföra flera olika arbetsuppgifter. Du kommer komma in ett bolag som värdesätter kreativitet, noggranhet och nyfikenhet. I framtiden finns det goda möjligheter att växa inom ASSA ABLOY, kanske i en specialistroll eller som projektledare.

Vi söker dig som
 • Har, eller tar snart, en civilingenjörsexamen inom elektronik eller mekatronik
 • Har goda kunskaper, muntligt och skriftligt, i engelska då kommunikation och dokumentation sker på engelska
 • Du har tidigare erferenheter av hårdvara, antingen från fritiden eller arbetslivet
ASSA ABLOY värdesätter nya idéer och medarbetare som driver utvecklingen och våra arbetssätt framåt. Vi ser därför att du har en god initiativförmåga och att du inte är rädd att testa nya saker. Du kommer vara med i många skeden i framtagningen av nya produkter vilket innebär att du kommer ha många kontaktytor inom företaget. Vi ser därför att du har en god samarbetsförmåga. På ASSA ABLOY så kommer du få stort eget ansvar från start och därför krävs det att du trivs i en självgående roll såväl som att vara del i ett team.

Övrig information
 • Start: Juni
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Landskrona
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ASSA ABLOY önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork