Noggrann ut i fingerspetsarna? Nu söker vi Backofficeadministratör till marknadsledande bolag!

Noggrann ut i fingerspetsarna? Nu söker vi Backofficeadministratör till marknadsledande bolag!

Är du en fena på administration och älskar detaljer? Letar du efter en möjlighet att arbeta på ett globalt växande företag med trevliga kollegor? Då kan detta vara den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en administratör på heltid till deras Backoffice-team.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget sträcker sig initialt under 6 månader med mycket goda chanser till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att arbeta med processerna fakturering och felhantering i olika datasystem, till exempel SAP.

Du kommer bland annat att hantera:
 • Administration, felhantering och fakturering som innefattar bland annat priser, påminnelsehantering, kundreskontra och leverantörsfakturor.
 • Kontakt med kunder och tekniker.
Vi söker dig som
 • Har gymnasieutbildning med inriktning ekonomi eller likvärdigt.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
 • Har erfarenhet av excel.
Det är meriterande om du har arbetat i SAP.

Som person är du driven, stresstålig och noggrann och genom ditt positiva engagemang och förmåga att omsätta teori till praktisk handling får saker gjorda. Du kan med lätthet skapa relationer och samarbeta med andra.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, kontorstider men något flexibelt
 • Placering: Landskrona
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork