Löneadministratör till internationellt företag i Landskrona

Löneadministratör till internationellt företag i Landskrona

Har du erfarenhet av löneadministration och söker nya utmaningar? Som löneadministratör hos vår kund i Landskrona får du möjlighet att arbeta på ett internationellt företag i en bred roll med löneadministration som huvudansvar, men även vissa inslag av leverantörsreskontra. Låter det som något för dig? Ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en löneadministratör till Landskrona.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som löneadministratör kommer du hantera ca 200 löner och du arbetar i systemet Agda. Du hanterar tidrapportering, reseräkningar och underlag för lönerna, både för tjänstemän och arbetare, stämmer av samtliga lönekonton och initierar utbetalning. Du ansvarar också för introduktionsprogram för nyanställda och skriver ut arbetsgivarintyg och anställningsbevis. I din roll kommer du även agera support mot chefer gällande lönefrågor. Du kommer även hantera enklare uppgifter inom leverantörsreskontra.

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Löneadministration i Agda
 • Support mot chefer
 • Leverantörsreskontra
Tjänsten passar dig som har erfarenhet av att ansvara för minst 100 löner och trivs att arbeta i en roll där du får ta mycket ansvar och arbeta självgående. Du rapporterar direkt till HR-chefen.

Vi söker dig som
 • Har relevant utbildning på minst gymnasienivå inom ekonomi och/eller lön
 • Har god erfarenhet av löneadministration, vi ser gärna att du har erfarenhet av att hantera minst 100 löner
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • God dator- och systemvana
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet av systemet Agda
 • Har erfarenhet av redovisning
Som person är du strukturerad och noggrann. För att trivas i rollen tror vi också att du är självgående och då rollen innebär många kontaktytor är det viktigt att du är kommunikativ och serviceinriktad.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Landskrona
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork