Junior projektinköpare till ASSA ABLOY!

Junior projektinköpare till ASSA ABLOY!

Är du en nyfiken och engagerad person som trivs i en operativ roll? Har du dessutom ett stort intresse för inköp, och vill utöka din inköpserfarenhet på ett multinationellt teknikföretag? Då är detta tjänsten för dig! Sök rollen redan idag, då vi jobbar med ett löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker en junior projektinköpare till multinationella ASSA ABLOY. Bolaget är specialister inom dörrautomation och har verksamhet runt om i hela världen. Du kommer ingå i en grupp om 21 personer varav majoriteten är placerade i Landskrona. Gruppen består av inköpare med ansvar för globala kategorier och projektinköpare. Som projektinköpare fungerar du som ett operativt stöd till de globala kategoricheferna.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos ASSA ABLOY. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget och senare överrekryterad till ASSA ABLOY, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior projektinköpare kommer du arbeta nära de globala kategoricheferna och agera stöttande i deras arbete. Du kommer jobba operativt i verksamheten och trivs i en roll med snabba puckar och är inte rädd för att släcka bränder. Du kommer jobba med löpande orderläggning och säkerställande av en tillförlitlig leverans. Till detta hör även administration kopplat till inköpet - exempelvis tulldeklarationer, spedition och leveransbevakning. Du kommer även jobba nära produktutvecklingen där själva projektens ägandeskap ligger.

Tjänsten passar dig som vill bli en del av en organisation som ligger i framkant inom sin bransch. Du kommer att få värdefull erfarenhet inom inköpsområdet och vid ett lyckat samarbete kan det finnas möjlighet till både förlängning och en eventuell överrekrytering, förutsatt att bägge parter är nöjda med samarbetet.

Vi söker dig som
 • Är junior civilingenjör alternativt civilekonom
 • Har goda kunskaper i excel
 • Obehindrat kan uttrycka sig i tal och skrift på såväl svenska och engelska, då all kommunikation i rollen sker på dessa språk
Det är meriterande om du...
 • Har några års erfarenhet av tekniskt inköp,
 • Har tidigare erfarenhet av projektledning.
ASSA ABLOY värdesätter nya idéer och medarbetare som driver utvecklingen framåt. Vi ser därför att du har en god initiativförmåga och inte är rädd att testa nya saker. Du har en central roll på företaget, vilket innebär att du kommer ha många kontaktytor inom organisationen. Vi ser därför att du har en god samarbetsförmåga. När du jobbar i projekt kan mycket förändras på kort tid. Vi ser därför att du trivs i en roll där du snabbt ska prioritera om efter nya förutsättningar och agera flexibelt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, konsultuppdrag
 • Placering: Centrala Landskrona
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ASSA ABLOY önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork