Junior C++ utvecklare till världsledande industrikoncern i Landskrona!

Junior C++ utvecklare till världsledande industrikoncern i Landskrona!

Är du riktigt vass på C++? Kanske har du stött på språket och vill bli ännu bättre i det? Missa inte chansen att få söka in till denna roll och dra nytta från ett seniort team där din utveckling ligger i fokus!

Information om uppdraget

I rollen som C++ utecklare kommer du jobba med organisationens access-lösningar. Här är du med och bidrar i utvecklingen av allt från lås till system. Organisationen i fråga är marknadsledande i världen inom sitt område! Du kommer få ta del av stora utvecklingsmöjligheter, inte bara inom dina kompetenser men även ut i karriären!

Du erbjuds
 • En tydlig introduktion samt en mentor som tar ett personligt intresse i din utveckling för att du ska komma in bra i rollen och teamet
 • Vara del av en utvecklarmiljö med väldigt varierande arbetsuppgifter, eftersom man sällan stöter på samma problem och utmaningar så kommer du ständigt att utvecklas och lära dig mer
 • Att ingå i ett varmt, inkluderande team med hög teknisk förståelse där man värderar god stämning och att ha kul på jobbet.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Utveckla nya funktioner och applikationer

Utveckla och utföra nödvändiga enhets-/funktionstester

Kunskaps- och erfarenhetsutbyte till andra inom och utanför teamet

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Har en kandidat eller civilingenjörsexamen inom elektroteknik, systemvetenskap, teknisk fysik, matematik eller annan likvärdig utbildning
 • Stort intresse för utveckling i C++
 • Kunskap inom SQL
Det är meriterande om du har
 • Erfarenhet av C++
 • Starka kunskaper inom felsökning
 • JIRA, GitLab
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 40 timmar i veckan
 • Placering: Landskrona
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se