First line medarbetare till IT-gården i Landskrona

First line medarbetare till IT-gården i Landskrona

Är du en problemlösare som trivs med att ha många bollar i luften? Gillar du att ge service av högsta kvalité? Har du tidigare erfarenhet av arbete inom support-administration/kundtjänst? Då har du nu chansen att bli en del av IT-gårdens frontline team som präglas av en arbetsmiljö med stor gemenskap, stöttning och glädje. Vi söker nu dig med stort intresse för IT och service som är redo för nästa utmaning!

Information om uppdraget

Academic Work söker för IT-gårdens räkning en first line medarbetare med hög servicekänsla och ett stort tekniskt intresse till deras frontline team.
IT-gården grundades 1999 och har sedan starten tagit ett helhetsansvar för deras kunders leverans och support där de ansvarar för IT-drift och IT-miljöer åt banker, e-handelsföretag, kommuner, detaljhandel och tillverkningsindustrin. Du kommer få chansen att bli en del av ett företag som präglas av tillväxt, innovation och utveckling i en tydlig team-anda där dina kollegor kommer att utmana dig och bidra till din personliga och professionella utveckling!

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos IT-gården. IT-gårdens intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Bedöma och ta reda på bakomliggande faktorer genom att tex. ställa rätt frågor eller återskapa felet, och sedan hantera ärendet enligt gällande rutiner.
 • Dokumentera ärenden på ett noggrant sätt i deras ärendehanteringssystem för enklare uppföljning och spårbarhet.
 • Säkerhetsställa att kunden får rätt information och återkoppling på att ärende är mottaget korrekt loggat och förstått. Samt att kommunicera tydligt till kund så den vet att ärendet är omhändertaget på bästa möjliga sätt.
Vi söker dig som
 • eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot support eller att du tidigare arbetat i en supportroll
 • är flytande i tal och skrift på svenska och engelska
 • erfarenhet av Active Directory
Som person är du serviceminded och har en förmåga att hantera och prioritera flera arbetsuppgifter parallellt. IT-gårdens kunder vänder sig till supportavdelningen med uppkomna problem. För att kunna utföra arbetet på ett tillfredsställande sätt bör du kunna ta egna initiativ, vara självgående, lösningsfokuserad och orädd att ta dig an nya utmaningar. Att kunna hantera olika sorters kunder och alltid vara medveten om vikten av högklassig service ser du som en självklarhet. Eftersom du kommer att arbeta i team är det viktigt att du är en bra teamplayer och trivs i en roll där ni alla hjälps åt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Landskrona, från Landskrona C kan du ta dig till IT-gården med buss eller cykel.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och IT-gårdens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid.
Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om hur det är att arbeta på IT-gården här!