Förvaltningsutvecklare med passion för kvalitet

Förvaltningsutvecklare med passion för kvalitet

Här är möjligheten för dig som värdesätter kvalitet framför att hitta nya features! En viktig kugge i hjulet som ser till att organisationens flöde flyter på, utan dig stannar faktiskt världen upp! Eller, i alla fall Parajetts värld. Vill du bli en del av denna värld, en del av framtidens kommunikationslösningar och en del av familjen?

Information om uppdraget

Trots stora lokaler och en enorm produktion, så lyckas ändå Parajett skapa en närhet och gemenskap - en familjärmiljö! Går du utanför byggnaden kan du fånga en lätt havsbris, kanske ta en tur bort till golfbanan och ta en prisbelönt lunch? Känner du att en bensträckare skulle vara skönt ligger lummiga Djurparken 10 minuters gångväg bort, work-life balance at its best!

Academic Work söker för Parajett ABs räkning en ny förmåga att utöka ett av deras utvecklarteam med! Parajett är ett grafiskt företag som levererar skräddarsydda kommunikationslösningar i tryck och digital form, en ledande leverantör av utskickstjänster. Som en del av Parajetts IT-team kommer du vara med och förvalta kod främst i Quadient Inspire samt vara det tekniska stödet åt övriga organisationen en trygg punkt som alltid har koll på läget! Ditt team består av Mikael, Jessica och Staffan vilka själva beskriver sitt team som familjära, roliga och med en härlig dynamik i gruppen vilket också är tydligt när man träffar dem! I teamet sker allt ifrån förvaltning av kod till nyutveckling.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Parajetts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt av Parajett AB.

Arbetsuppgifter

Som förvaltningsutvecklare på Parajett är man med från det att en lösning till kund har släppts, du får en kundnära relation med mycket kundkontakt och uppföljning av processen. Förutom att förvalta den befintliga koden och supportera kunderna i olika ärenden så är du också en viktig stödfunktion till övriga organisationen.

Mattias är utvecklingsgruppschef och tillika din närmsta chef, han värdesätter en god kommunikation och att man hjälps åt i teamet, därav sker det Stand Up-möten tre gånger i veckan. Som förvaltningsutvecklare ansvarar du för den befintliga koden som finns, utför change requests och anpassar flöden efter kundens önskemål. Du är en viktig kugge i processen, utan dig stannar produktionen!

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Ta emot produktions-orders
 • Utför kunders beställningar i automatiserade flöden
 • Uppbyggnad av nya rutiner för DM/DR och AR-utskick (Direkt marknadsföring/Direktreklam och administrativa rutiner) vilket sker i Quadient Inspire
 • Regelbunden kontakt med kunder för att följa upp processer
Vi söker dig som
 • Har en teknisk utbildning alternativt har motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet. Du kan vara nyexaminerad eller ha flera års erfarenhet av branschen.
 • Har någon typ av programmeringsvana, kunnig inom exempelvis C#, C++ eller liknande.
 • Är obehindrad i svenska och engelska, i tal såväl som skrift.
Det är meriterande om du:
 • Har tidigare erfarenhet av Quadient Inspire
 • Har erfarenhet av grafisk produktion
Här trivs du som värdesätter kvalitet och gillar att förhålla dig till deadlines. Du uppskattar lojalitet och trivs med att bygga långsiktiga relationer med dina kunder, du finns där som en stöttepelare både internt och externt. Du är en person som utstrålar trygghet, stabilitet och har förmåga till självinsikt. Sist men inte minst så arbetar du självständigt.

Nyckelord: Systemutvecklare, förvaltning, systemvetenskap, systemvetare, programmerare, programmering, programutvecklare, support

Övrig information
 • Start: Snarast, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Landskrona. Hitta hit! Ettans linjebuss tar tre minuter ifrån centralen alternativt 10 minuters gång från centralen.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Parajett löser vi våra kunders kommunikationsbehov i såväl tryckt som digital form. Alla beståndsdelar som ingår i modern kommunikation hanterar vi inom de egna väggarna. Parajett är både det moderna IT-företaget och det erfarna grafiska företaget som har funnits sedan 1906.

Nyskapande, kvalitet och engagemang utgör grunden för vår kreativitet för att ständigt hitta nya lösningar. Huvudkontoret med produktionsanläggning är beläget i Landskrona och vi finns representerade med egna kontor i Stockholm och med produktion i Oslo.