Ekonomiadministratör på 50 % till DSV

Ekonomiadministratör på 50 % till DSV

Få värdefull praktisk ekonomierfarenhet på ett stort intrenationellt bolag som ekonomiadministratör på 50 %. DSV är en stor aktör inom transport och logistik som är verksamma i ca 110 länder och med kontor i 60 av dem! Du kommer tillhöra ett team på tre personer och ges möjligheten att arbeta i en internationell miljö. Lojalitet och kundnöjdhet i samband med ständig utveckling är faktorer som detta företag ser som väldigt viktiga för sin framtida framgång.

Information om uppdraget

DSV tillsammans med Academic Work söker nu efter en ekonomiadministratör med start i december för ett uppdrag på en omfattning av 50 %. DSV har sitt kontor och terminal i Landskrona, cirka 10-15 minuter promenad från stationen.

Med kontor och anläggningar i mer än 80 länder på sex kontinenter, tillhandahåller DSV logistiklösningar för tusentals företag dagligen. DSVs räckvidd är global men deras närvaro är lokal och nära sina kunder. Här fyller ekonomiavdelningen en väldigt viktig funktion och här kommer du som ekonomiadministratör tillhöra en större ekonomiavdelning men ingå i ett mindre team som karraktärisetas av nära samarbeten mellan medarbetarna som tillsammans skapar de bästa förutsättningarna i arbetet framåt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiadministratör kommer du arbeta med varierande uppgifter på ekonomiavdelningen men främst med fokus på leverantörreskontra.

Du kommer till exempel att ansvar
 • Kontrollera och kontera leverantörsfakturor
 • Ha kontakt med leverantörer, andra kontor och intern personal gällande ekonomiska ärenden
 • Stödja teamet i ekonomiadministration
Vi söker dig som

Vi söker dig som är i början av din ekonomikarriär som vill vara en del av en större ekonomiavdelning. Kanske är du studerande eller har en annan syssla och upplever att en omfattning på 50 % passar för dig så finns där delvis en flexibilitet att lägga upp ditt arbete under veckorna.
 • Studerar eller har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Kan skriva och prata svenska och engelska obehindrat
 • Har goda kunskaper i officepaketet, främst Excel
 • Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av ekonomiarbete
Som person är du strukturerad, noggrann och gillar att jobba effektivt utan att tumma på kvalitén. Du är beslutsam, driven och trivs med att jobba självständigt. Vidare är du serviceminded och tycker om att lära dig nya saker.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 50 % (20 h/veckan)
 • Placering: Landskrona
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork