Elektronikingenjör

Elektronikingenjör

Vi söker engagerade elektronikingenjörer!

- Nu har du chansen att bli del av ett internationellt team och utveckla spännande produkter som bidrar till människors välbefinnande i en hållbar framtid.

Regin är det största svenskägda bolaget inom fastighetsautomation. Med gedigen kompetens, personligt engagemang och lyhördhet skapar vi lösningar som optimerar resursanvändningen i byggnader världen över. Det kan vara komplext, men vi strävar efter enkelhet i allt vi gör. Låter Regin som nästa spännande utmaning för dig?

Arbetsbeskrivning

Vi söker just nu en erfaren elektronikingenjör till vårt team Platform Hardware. Tillsammans med våra utvecklare runt om i världen, är du med och skapar produkter till framtidens styrsystem där fastighetsautomation och IoT möts. I din roll följer du sedan produkterna genom hela livscykeln.

Arbetsuppgifter:
 • Design och konstruktion av elektronik
 • Ansvara för arkitekturen på våra hårdvaruplattformar och att sprida kunskap om dessa globalt inom företaget
 • Framtagning av specifikationer
 • Utvärdera nya tekniker
 • Utvärdera och följa upp EMC standarder
 • Medverka vid överlämning till produktion
Tjänsten är i första hand tänkt till våra utvecklingskontor i Landskrona och i Göteborg, Kållered.

Kvalifikationer

Vi tror att du är en erfaren civilingenjör/högskoleingenjör med inriktning elektroteknik. Du har goda kunskaper och erfarenhet av att konstruera analog och digital elektronik och har lätt för att snabbt ta till dig ny teknik. Eftersom du kommer att arbeta i en internationell miljö är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Ett brinnande engagemang och en vilja att lära nya tekniker värdesätter vi högt.

Följande kunskap/erfarenhet är meriterande:
 • Erfarenhet av trådlös kommunikation
 • Erfarenhet av EDA som Altium och/eller PADS
 • EMC och LVD kunskap
 • Simulering
 • Embedded programmering, IAR Embedded workbench och Atollic
 • Kunskap om firmware-utveckling
Kontakt

Vid frågor kring rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:

Mats Falk, Teamleader Platform Hardware: tel 0418 - 446718

Gunnar Åberg, Product Director: tel 031 - 720 02 05

Svenskägda AB Regin är ett globalt företag som skapar lösningar för ett sunt inomhusklimat och optimal resursanvändning i byggnader. Under varumärket Regin utvecklas, produceras och säljs ett komplett program av produkter och system för fastighetsautomation och VA. Företaget har kontor i 15 länder och huvudkontoret ligger i Göteborg. Koncernen har cirka 230 anställa och årsomsättningen för 2017 uppgick till drygt 43 miljoner Euro. Regins lösningar finns i byggnader i över 90 länder runt om i världen. Mer information finns på www.regincontrols.com
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 21 nov 2019 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.