Studerande produktionsmedarbetare sökes på deltid till LPM Potatis!

Studerande produktionsmedarbetare sökes på deltid till LPM Potatis!

Är du en positiv och engagerad lagspelare som vill jobba extra inom livsmedelsproduktion? Då har vi möjligheten för dig!

Information om uppdraget:

LPM Potatis är ett företag som köper in, förädlar och distribuerar potatisprodukter till butiker, grossister och restauranger. Deras anläggning ligger i Trulstorp, Laholm - bara några kilometer från Mellbystrand. LPM Potatis är ett familjeföretag som startade 1976 och företaget har idag 22 anställda.

Det är med stolthet som de erbjuder svenska kvalitetsprodukter, odlade av bönder i deras närhet med strävan att minska miljöpåverkan.

Som produktionsmedarbetare följer du hela kedjan från intag, tvätt, sortering, packning och utleverans. I dina arbetsuppgifter ingår även att ställa in sorterare/maskiner efter order, packning samt utleveranser.

Arbetet är vid behov, förlagt på dagtid, 7-16. Vid högsäsong är det förskjuten arbetstid 06:00-15:00 och 09:00-18.00 och rör sig om ca 6-8v Mars/April. Vi ser att du är tillgänglig för utbokning 2 vardagar i veckan.

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer bli anställd som ambulerande konsult och arbeta ute hos vår kund, LPM Potatis.

Detta söker vi:

Du tar laget före jaget och förstår vikten av att ha ett välfungerande samarbete med dina kollegor. Du skulle beskriva sig själv som positiv och engagerad i ditt arbete - att fullfölja dina åtagande är en självklarhet för dig.

Du har truckkort A (B är meriterande) och det är meriterande om du har god truckvana. Även erfarenhet av livsmedelsindustrin är ett stort plus men inget krav.

Du är student på minst 50% i minst 1 år framöver. Vi ser att du är tillgänglig för arbete minst 2 vardagar i veckan under terminstid samt upp till heltid under sommaren.

Det är en fördel om du är tekniskt lagd och besitter en god datorvana.

Vi ser att du i både tal och skrift kan läsa och förstå instruktioner på svenska.

Vår kund lägger stort vikt vid personlig lämplighet och det blir därför en viktig del i vår matchning.

Välkommen med din ansökan - vi kommer tillsätta tjänsten så fort vi finner rätt kandidat!
Mer info
Område Laholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 14 feb 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se