Hoppa till innehåll
Storesupport logotyp

Montör till HydraSpecma i Våxtorp

Ansök nu
Storesupport är en del av Jobandtalent. Du kommer att ledas vidare till Jobandtalent om du väljer att ansöka.

Att jobba på Jobandtalent

På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Arbetsbeskrivning

Arbetet kommer att utgå från instruktioner från arbetsorder och ritningsläsning. Du kommer att arbeta med kapa och skala slang i maskin. Det kommer även innebära montering av hylsor och nipplar med hjälp av en power press. Även manuellt arbete i form av kontroll, märkning och packning förekommer.

Arbetet innebär också en hel del tunga lyft och moment och viss körning av ledstaplare. Arbetet är förlagt på 2-skift eller natt.
  DINA KVALIFIKATIONER
  • Någon erfarenhet av industrimiljö eller liknande arbete
  • Goda referenser.
  • Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.
  • Truckkort.
  • God förståelse av det svenska språket.
  MERITERANDE
  • Traverskort.
  • Vana från arbete med montering eller som maskinoperatör.
  • Vana från lagerarbete.
  DIN PROFIL

  För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
  • Har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
  • Är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
  • Har en hög servicenivå.
  • Har viljan att utföra ett bra jobb där du värdesätter såväl tempo som noggrannhet.
  • Vi lägger stor vikt vid din personlig lämplighet och här är framförallt pålitlighet och en vilja att göra ett bra jobb samt trivas i grupp viktiga egenskaper.
  ANSÖKAN

  Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

  Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
  Varmt välkommen med din ansökan!

  Om Jobandtalent

  Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige har vi 6000 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.
  Mer info
  Område
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  11 juli 2023 (41 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

  Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare