Hoppa till innehåll
Storesupport logotyp

Driven industristjärna till Diab i Laholm

Ansök nu
Storesupport är en del av Jobandtalent, du kommer att ledas vidare till Jobandtalent om du väljer att skicka in din ansökan

Är du på jakt efter ett jobb på ett internationellt företag och som ständigt bjuder på nya utmaningar? Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för systemövervakning och även arbeta fysiskt? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Jobandtalent flera processoperatörer till Diab i Laholm. Vi söker framför allt dig som är detaljorienterad och ansvarstagande i din yrkesroll. Vill du vara med på Diabs resa? Välkommen med din ansökan till oss på Jobandtalent!

Om jobbet som processoperatör

I rollen som processoperatör ansvarar du för att arbeta med drift och övervakning av produktionsprocessen. Du kommer även att ansvara för kvalitetskontroll och samtidigt ha fysiska arbetsuppgifter. Något som är extra roligt är att du, tillsammans med ditt team, ansvarar över en stor del av processen. Det förekommer även truckkörning

Är du rätt för rollen som processoperatör?

Till uppdraget hos Diab söker vi dig som har:
  • Erfarenhet av arbete inom industri
  • Maskinkunskap och processteknik
  • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
  • Avklarad gymnasial utbildning
  • B-körkort
  • Erfarenhet av varierande arbetstider
Det är meriterande om du:
  • Har tidigare erfarenhet av arbete inom industri
  • Truckkort
För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda. Det är också viktigt att du känner ett stort engagemang för ditt arbete.

För såväl oss på Jobandtalent som Diab är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

Intresserad?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrigt

Placeringsort: Laholm

Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Arbetet är förlagt på 5-skift.

Att jobba på Jobandtalent

På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Om Jobandtalent

Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige har vi 6000 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 juni 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare