Hoppa till innehåll
Logent logotyp

Administrativ lagermedarbetare

Ansök nu
Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som ett administrativt stöd inom lager och verkstad. Du ska vara den administrativa rollen mot verkstaden och lagret genom att manuellt lägga in ordrar, ordernummer och bokningar samt ha kommunikation mot kunder och leverantörer. Du ska vara ett administrativt stöd för lager- och verkstadsmontörerna. I rollen ingår också att du är en del av teamet på lagret som truckförare alternativt verkstadsmontör vid behov.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid, måndag till fredag 07:00-16:00.

Du kanske arbetar i en lagerverksamhet idag där du har ett administrativt ansvar och känner dig redo för nya utmaningar.

För att lyckas i rollen som administrativ lagermedarbetare ska du vara ansvarstagande, självständig och flexibel. Vidare ser vi även att du har en god arbetsmoral och känsla för kvalitet. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och social kompetens. Slutligen ser vi att du är en person som har lätt för siffror med god datavana, exempelvis Excel eller liknande program.

Uppdraget är långsiktigt där anställningen är kollektivanställd.

Tjänsten ska tillsättas omgående.

Krav:
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • B-körkort och tillgång till bil.
  • Truckkort A1-4 och B1.
Om ansökan:

Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Logent
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 juli 2023 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi tar hand om våra anställda och erbjuder alla medarbetare trygga anställningsförhållanden och marknadsmässiga löner. Vi finns på ett 30-tal orter i Sverige och vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen. Resan som anställd kan börja på olika orter i olika delar av vårt bolag där vi nu 2023 är ca 3000 anställda i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna. Kom ombord du också, det blir en rolig resa!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare