Verkstadsarbetare till kund i Laholm

Verkstadsarbetare till kund i Laholm

Verkstadsarbetare till kund i Laholm

Motiveras du av att ha frihet under ansvar? Är du en ansvarstagande person som siktar högt och vill framåt? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Lernia en verkstadsarbetare till ett uppdrag som varar 6 månader med möjlighet till övergång till kund. Här finns det utmärkta möjligheter att utvecklas och avancera. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Lernia!

Om jobbet som verkstadsarbetare

I rollen som verkstadsarbetare arbetare du tillsammans med dina kollegor att montera delar på tunga fordon samt att svetsa i MIG/MAG. I arbetet förekommer ritningsläsning och det är meriterande om du har erfarenhet av detta.

Är du rätt för rollen som verkstadsarbetare?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda och att du har ett stort driv. Det är också viktigt att du fokuserar på att hitta lösningar och att du håller ordning och reda och dessutom utför du ditt arbete med stor noggrannhet. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Meriterande:
  • Erfarenhet av arbete som verkstadsarbetare
  • Erfarenhet av arbete som montör
  • Erfarenhet av arbete som snickare
  • Svetsa MIG/MAG
  • B-körkort
  • Truckkort och travers
  • Liftkort A3
Om vår kund

Kunden är ett välkänt, nordiskt och innovativt företag som verkar inom fordonsbranschen. De arbetar huvudsakligen med att tillverka bland annat växelskåp, växelflak och utrustningar för hantering av dessa.

Intresserad?

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta konsultchef Frida Ahlabo via e-post: frida.ahlabo@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Sista ansökningsdag är den 11 februari 2023 men vi kommer att tillsätta uppdraget så snart vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrigt

Uppdragslängd: 6månader med möjlighet till övergång till kund

Placeringsort: Laholm

Typ av anställning: visstidsanställning / heltid

Tillsättning: enligt överenskommelse

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se)
Mer info
Område Laholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 11 feb 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.