Är du vår nästa CNC-operatör med erfarenhet i Laholm!

Är du vår nästa CNC-operatör med erfarenhet i Laholm!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Du jobbar tätt ihop med dina medarbetare och ser till att planerade arbeten följs upp samtidigt som du är involverad i produktionstillverkning med problemlösningar. God samarbetsförmåga och lösningsorienterad är av största vikt.
  • Rigga maskinen
  • Tekniskt intresserad, praktiskt lagd och korrigera i styrsystem
  • Kontrollmätning
Formell kompetens

Du har utbildning och erfarenhet inom CNC-området samt ställare. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och är duktig på olika mättekniker. Erfarenhet av följande styrsystem är väldigt meriterande.
  • Heidenhain
  • Fanuc
  • Mazak
  • Okuma
Meriterande är:
  • Truck- och traverskort
  • Erfarenhet av Solid Works
Personliga egenskaper

Du har erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör och du känner dig trygg i yrket. Vi söker dig som är driven och tycker om nya utmaningar. Du kommer att få möjligheten att utvecklas inom CNC så arbetet passar dig som är självgående, och flexibel.

Vi ser gärna att du är noggrann som person och motiveras av att arbeta med kvalité. I det dagliga kommer du att jobba med genomgång och underhåll av befintliga verktyg och framställning av nya. Som person är du självklart driven, ansvarstagande och har öga för detaljer.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Arbetstid, 2 -skift

Tjänstgöringsort; Laholm med omnejd

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Laholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 apr 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Just nu söker vi för kunds räkning en CNC-operatör med erfarenhet i Laholms trakten. Du kommer att jobba i ett sammansvetsat team, med stort eget ansvar och flexibelt arbete.