Hoppa till innehåll

Vi söker en teknisk mekaniker till Albany International

Arbetsuppgifter

Albany International behöver stärka upp med en teknisk mekaniker. De erbjuder ett mycket omväxlande arbete med nära samarbete mellan produktionspersonalen och elektrikerna. I rollen som mekaniker ingår det, förebyggande underhåll av maskinerna, felsökning, reparation, justering och genomförande av förbättringsprojekt.

Teknisk dokumentation och uppdatering av underhållssystemet.

Din bakgrund

Vi söker dig som har gymnasialutbildning inom industriteknik/verkstad med inriktning på mekanik. Kompetens inom svarv/fräs/borr samt svetsning.

Det är meriterande om du har erfarenhet av förebyggande underhåll och tekniska utvecklingsprojekt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, goda datakunskaper.

Personliga egenskaper

Som person är du framåt kan arbeta självständigt men har lätt för att komma in i teamet, skapa en "vi" känsla. Att vara noggrann, strukturerad och att hålla en hög kvalité, ska vara en självklarhet för dig. Ser du det som en utmaning i att lösa problem som uppstår och har ett tekniskt intresse då kan du vara rätt person för den här tjänsten.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltidstjänst/Skiftform/Halmstad.

Information

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
21 dec. 2023 (18 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Albany International är en ledande utvecklare och tillverkare av sammansatta komponenter som framställs genom avancerad materialbearbetning och automatiseringskapacitet, med två kärnverksamheter.
  • Machine Clothing är världens ledande tillverkare av specialdesignade band som är nödvändiga för tillverkning av alla kvaliteter av pappersprodukter.
  • Albany Engineered Composites är en växande konstruktör och tillverkare av avancerade materialbaserade komponenter för krävande flyg- och rymdtillämpningar och stödjer både kommersiella och militära plattformar.
Albany International har sitt huvudkontor i Rochester, New Hampshire, driver 23 anläggningar i 11 länder, sysselsätter cirka 4 200 personer över hela världen och är noterad på New York Stock Exchange.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Borås
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Transport & Logistik
Företagslogga