Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Erfaren operatör till Laholm

Ansök nu
Vi söker erfarna operatörer till vår kund i Laholm omgående!

Arbetsuppgifter

Som medarbetare hos vår kund kommer du arbeta som en del i produktionen. Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer vara att säkerställa driften och övervaka produktionen. Arbetet innebär även att hantera problem och avvikelser som uppstår med exempelvis maskinerna. Vi söker dig som är tekniskt lagd och tycker om att arbeta i team. Du kommer att jobba med kontinuerlig ställning av maskinerna och verktygsbyte och därför förutsätts att du har relevant bakgrund och erfarenhet. Du är därmed troligtvis duktig på att kommunicera och har en god samarbetsförmåga och tekniskt intresse!

Därutöver behöver du kunna arbeta självständigt.

Formell kompetens
  • Har körkort och tillgång till bil
  • Har gått en teknisk gymnasieutbildning och/eller har ett stort tekniskt intresse och arbetslivserfarenhet
  • Har god datavana och tidigare erfarenhet av att jobba med produktion
  • Goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift
Truck och traverskort är meriterande

Din bakgrund

Vi söker dig som har genomförd gymnasieutbildning, gärna från industriprogrammet eller annan praktiskt program samt B-körkort. Det är meriterande med arbetslivserfarenhet från produktion/verkstad/industri/svets.

Vi tror att du som söker är en målinriktad och arbetsam person som har en positiv inställning till att arbeta. Du visar att du vill lära dig och har förmågan att se ett steg längre i olika situationer. Vi tror även att du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och nya människor samt att du har lätt för att samarbeta med andra. Säkerheten är mycket viktig och det är därför av stor vikt att du som person har lätt för att ta till dig och följa instruktioner samt är säkerhetsmedveten och noggrann.

För att lyckas i rollen behöver du kunna kommunicera och förstå instruktioner på det svenska språket.

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarsfull, flexibel och pålitlig. Du kan hantera och balansera mellan noggrannhet och tempo. Du klarar av monotont ensamarbete samtidigt som du behöver vara så pass kommunikativ att du inte drar dig för att påtala viktiga händelser till kollegor och arbetsledare. Din positiva attityd och höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid, sex månaders visstidsanställning. För rätt person finns stora möjligheter till övertag till kund.

Arbetstid: Dagtid

Tillträdesdag

Omgående, enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterare Shkodran Zejneli på telefon 0722-541350 eller email shkodran.zejneli@lernia.se

Varmt välkommen med din ansökan - redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare