Hoppa till innehåll
Riktare hos vår kund i Laholm

Vill du vara den som sätter rätt riktning? Vår kund i Laholm söker en skicklig riktare som kan navigera i den spännande världen av precision. Bli en del av ett team som styr mot framgång och ta nästa steg på din karriärväg.

Om jobbet som riktare

Är du nyfiken och lösningsorienterad och vill lära dig ett nytt yrke? Som riktare hos vår kund blir du ansvarig för att säkerställa att våra produkter är perfekt justerade och riktade. Du kommer att utföra noggranna mätningar och justeringar för att säkerställa kvaliteten. Med ditt öga för detaljer och tekniska skicklighet kommer du bidra till att upprätthålla vår höga standard och kundnöjdhet. Ta chansen att bli en viktig del av vårt team och bidra till vår framgång!

Är du vår nya riktare?

Vill du vara en del av ett team som levererar precision och kvalitet? Som riktare hos vår kund behöver du erfarenhet av att arbeta med mätinstrument och kunskaper inom geometri och matematik. Du är noggrann, analytisk och har goda problemlösningsförmågor. En teknisk utbildning är ett krav för tjänsten. Kom och forma framtiden med oss!

Om kunden

Välkommen till en värld av precision och hantverk! Vi söker just nu passionerade talang som vill vara med och forma framtidens verktyg. Hos denna kund kommer du att få jobba med högkvalitativa verktyg inom områden som cirkelsågblad, bandsågblad, hyvlingsverktyg, formverktyg och PCD-verktyg.

Vi letar efter en person som har en känsla för detaljer och som brinner för att leverera verktyg av absolut toppkvalitet. Du kommer att vara en viktig del av kundens framgångsrika team och tillsammans kommer skapa verktyg som tar hantverket till nya höjder.

Sök tjänsten idag!

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan.

Ansvarig för den här processen är Shkodran Zejneli, konsultchef, shkodran.zejneli@lernia.se.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrig information

Placeringsort: Laholm

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
13 dec. 2023 (15 dagar kvar)
Område

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Fler jobb från samma arbetsgivare