Flera industriarbetare sökes i Laholm

Flera industriarbetare sökes i Laholm

ATT JOBBA PÅ JOBANDTALENT

På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Drivs du av att ha högt uppsatta mål och av att nå resultat tillsammans med ditt team? Är du på jakt efter ett jobb som bjuder på många utmaningar och där du blir en del av ett tight skiftlag? Då kan det här vara din nästa utmaning! Just nu söker vi på Jobandtalent flera industriarbetare till vår kund i Laholm. Vi söker framför allt dig som har erfarenhet av industriell tillverkning och har B-körkort. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Jobandtalent!

Om jobbet som industriarbetare

Som industriarbetare har du en viktig roll som innebär att övervaka och styra olika delar av produktionsprocessen. Du kommer även kontrollera maskiner och material som används i produktionen. Dessutom kommer du att utföra kvalitetskontroller, arbeta fysiskt och mycket mer!

Är du vår nya kollega?

Vi på Jobandtalent söker dig som har:
  • Erfarenhet av industriell process
  • Vana av att arbeta obekväma arbetstider
  • Avklarad gymnasieutbildning
  • B-körkort och tillgång till bil
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Det är meriterande om du har relevant yrkesutbildning, likt industriteknisk/CNC. Det är även meriterande om du har truckkort och relevanta certifikat likt heta arbeten.

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du har ett stort engagemang och att du håller ordning och reda. Det är också viktigt att du kommunicerar tydligt och kan hålla många bollar i luften.

Före erbjudande om anställning behöver du visa upp ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister.

För såväl oss på Jobandtalent som vår kund är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvarata all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Sök tjänsten idag!

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrigt

Placeringsort: Laholm

Arbetstider: 2- eller 5-skift

Typ av anställning: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Tillsättning: Enligt överenskommelse

Om jobandtalent

Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige har vi 6000 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.
Mer info
Område Laholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 maj 2023 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Om oss:


Jobandtalent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.