CNC-operatör till HydraSpecma i Våxtorp

CNC-operatör till HydraSpecma i Våxtorp

Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för att styra och underhålla maskiner samt arbeta för effektivisering av produktionen? Är du dessutom på jakt efter ett jobb som kontinuerligt utmanar dina kunskaper? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Jobandtalent en CNC-operatör till HydraSpecmas verksamhet i Våxtorp. Vill du vara med på HydraSpecmas resa? Välkommen med din ansökan till oss på Jobandtalent!

Om jobbet som CNC-operatör

I rollen som CNC-operatör ansvarar du för att se över både maskiner och arbetsplatsen dagligen. Arbetet innebär tillverkning av hydraulik, vilket innebär att bearbetning av material genom maskiner och fysiska arbetsuppgifter förekommer. Något som är extra roligt med den här rollen är att det kan förekomma enklare programmering.

Arbetet är förlagt i skift.

Är du rätt för rollen som CNC-operatör?

Till uppdraget hos HydraSpecma söker vi dig som har erfarenhet av arbete som CNC-operatör och en vana av industriell tillverkning. Dessutom har du b-körkort och tillgång till bil, samt god förståelse av det svenska språket i tal och skrift.

Det är meriterande om du har teknisk gymnasial utbildning och/eller utbildning inom CNC eller likvärdigt.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda och att du fokuserar på att hitta lösningar. Det är också viktigt att du har ett metodiskt arbetssätt och att du har ett stort driv.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

För såväl oss på Jobandtalent som HydraSpecma är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvarata all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Intresserad?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrigt

Placeringsort: Våxtorp

Tillsättning: Omgående

Om Jobandtalent

Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.
Mer info
Kontaktperson Alexandra Eriksson
Telefon 073-6789490
Område Laholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 mars 2023 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Om oss:


Jobandtalent är den globalt snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Företaget startades år 2009, omsätter 2 miljarder och har 6000 medarbetare i Sverige. Jobandtalent är verksamma på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika, huvudkontoret finns i Madrid.