Hoppa till innehåll
Job&Talent logotyp

Tekniska profiler sökes till kund i Laholm

Ansök nu
Om jobbet

I rollen som ansvarar du för att arbeta med övervakning och justering av diverse maskiner, samt åtgärda olika störningar i produktionen. Du kommer att vara en del av produktionen och behöver vara kvalitetsmedveten, då det krävs att samtliga delar håller samma, höga standard.

Arbetet är förlagt i skift.

Är du rätt för rollen som maskinoperatör?

Till uppdraget hos vår kund söker vi dig som har:
 • Erfarenhet av maskinunderhåll och industriell produktion.
 • Tekniska färdigheter och en lösningsorienterad approach.
 • God förståelse för svenska, tal och skrift.
 • B-körkort och tillgång till bil.
Det är meriterande om du har:
 • En teknisk gymnasial utbildning.
 • Erfarenhet av arbete i liknande roll.
 • Truckkort.
  För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du fokuserar på att hitta lösningar och att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda. Det är också viktigt att du har en nyfiken inställning till din omgivning och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete.

  För såväl oss på Jobandtalent som våra kunder är det viktigt med jämställdhet och mångfald. Därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvarata all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

  För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

  Intresserad?

  För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

  Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

  Vi ser fram emot att höra från dig!

  Övrigt

  Placeringsort: Laholm med omnejd

  Typ av anställning: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

  Tillsättning: Omgående

  Om Jobandtalent

  Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.
  Mer info
  Kontaktperson
  Alexandra Eriksson
  Telefon
  Område
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  31 okt. 2023 (32 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren


  Om oss:


  Job&Talent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

  Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare