Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Maskinoperatör med skiftansvar

Ansök nu

Har du tidigare arbetat inom industri eller produktion? Är du tekniskt intresserad, noggrann, gillar ordning och reda och är en problemlösare som gillar utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!

Vad erbjuder rollen?
Du leder ditt skift bestående av 1-2 personer. I produktionscykeln ansvarar du för all råvaruhantering, att maskinerna fungerar och är korrekt inställda, avsyning, kvalitetskontroll och förpackning. Produktionen sker i ett högt tempo och du arbetar själv med de olika arbetsuppgifterna för att allt ska flyta på.

I denna tjänst arbetar man varannan vecka dag/eftermiddag.

Arbetstiderna dag:
Måndag- torsdag: 06:45-14:30
Fredag: 06:45-13:45

Arbetstiderna eftermiddag:
Måndag- torsdag: 14:45-23:45

Som operatör med skiftesansvar har du som främsta uppgift att säkerställa att ditt skift utför planerad tillverkning på ett säkert, effektivt, kvalitetsmedvetet och arbetsmiljövänligt sätt utefter given planering och givna ramar. I ditt ansvar ingår även att hålla dig informerad om tillverkningsläget, att kontinuerligt jobba med ständiga förbättringar och att dokumentera produktionen enligt ledningens instruktioner. I uppstarten kommer du att få en grundlig introduktion för att kunna bli uttalad operatör med skiftesansvar.

Arbetsbeskrivning:
*Säkerställa produktionsflödet och delta i olika produktionsuppgifter
*Följa och säkerställa efterlevnad av företagsregler för hygien, miljö och säkerhet
*Dokumentera produktionen enligt ledningens instruktioner
*Hantera maskinproblem och löpande underhåll, kvalitet och rengöring
*Utveckla medarbetarnas tekniska kompetens
*Kontinuerligt förbättra produktionens resultat genom uppföljning av statistik

Vem är du?
Vi söker dig som tidigare har arbetat inom industri eller produktion, gärna inom livsmedelsindustrin. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av någon typ av ledande eller koordinerande roll. Du är tekniskt intresserad, bra på att planera och strukturera ditt arbete, gillar ordning och reda, samt är noggrann och lösningsorienterad i ditt arbetssätt.

Du har ett stort intresse för produktion och att få vara en del av produktionskedjan från råvara till färdig produkt. Vidare är du är en lagspelare med känsla för kvalitet och effektivitet, och är personen som skapar engagemang och bidrar till en positiv arbetsplats. Du är kommunikativ och behärskar svenska väl i både tal och skrift.

Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter det som du? Då vill vi gärna läsa din ansökan. Varmt välkommen med din ansökan idag på www.effektiv.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord
Skiftledare, Produktion, Livsmedelsindustri, Tillverkning, Maskinoperatör

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 juni 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare