Säljare sökes till Laholm och Varberg med omnejd

Säljare sökes till Laholm och Varberg med omnejd

Vill du ha ett jobb där du gör skillnad och kan hjälpa familjer att skapa en tryggare vardag? Hos oss får du utvecklas och arbeta med ett välkänt och framgångsrikt varumärke. Verisure är Europas största säkerhetsföretag och har Sveriges mest rekommenderade hemlarm.

Vi söker dig som:
  • är social, ansvarsfull och självgående.
  • sätter kunden i centrum.
  • brinner för att hjälpa och rådge andra.
  • gillar att arbeta mot uppsatta mål.
Ditt uppdrag

Ditt uppdrag är att besöka privatpersoner för kostnadsfri rådgivning om säkerhet, larm och lösningar för ett smartare hem, samt att sälja tjänster till dem. Du ansvarar för hela säljprocessen: Från bokningar och genomförande av kundbesök till avtalsskrivning.

Vad kan vi erbjuda dig?
  • Utbildning genom Verisure Sales Academy.
  • Ett välbeprövat sälj- och informationsmaterial som stöd i ditt arbete.
  • Kontinuerlig coachning och kompetensutveckling.
  • Ett stort nätverk av kollegor över hela Sverige.
Utbildning och erfarenhet

För oss är det viktigast vem du är som person och att du är motiverad att hjälpa våra kunder genom att skapa förutsättningar för en trygg vardag. Vi utbildar dig och kräver därför inte att du har teknisk kompetens eller erfarenhet av försäljning och rådgivning sedan tidigare. Körkort är däremot ett krav. Det är även positivt om du har erfarenhet från någon annan bransch. Vi har exempelvis medarbetare som tidigare jobbat inom vården, på hotell och i restaurangbranschen.

Arbetsplats

Arbetsplatsen kommer vara hos J A Larm AB som sedan flera år tillbaka är franchisetagare till Verisure.

Kontaktperson

Kontakta rekryteringsansvarig Ylva Larensson om du har frågor: 0733-352930 eller maila till jobb@verisure.se

Ansökan och urval

Under rekryteringsprocessen görs utdrag ur polisens belastningsregister och som hjälp vid urval till tjänsterna använder vi personlighetstest. I och med den nya GDPR lagen har vi inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail utan använd länken nedan.

Väl Mött!
Mer info
Område Laholm
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt (35 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 2,5 miljoner kunder och 10 000 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.