Vi söker dig som timvikarie till Villa Havsglimt

Vi söker dig som timvikarie till Villa Havsglimt

Vill Du jobba med oss i vårt team på Villa Havsglimt. Vi söker dig som timvikarie.

Villa Havsglimt vänder sig till personer som är i behov av hjälp och stöd i vardagen. Här bor man med närhet till natur och hav. Vi erbjuder 60 lägenheter och gemensam festsal, uteplats och balkong. Tillgång till en härlig trädgård och naturpark i närmiljön.

Villa Havsglimt, som har både korttidsvård och längre placeringar, vänder sig till vårdtagare med psykisk-och/eller fysisk funktionsnedsättning i åldrarna 30 år och äldre. Vårdtagarna placeras av sina hemkommuner ifrån olika delar i landet utefter beställning av omvårdnads- eller rehabiliterande insatser. Verksamheten har en särskild inriktning mot samsjuklighet i form av kombinerade psykiatriska och somatiska omvårdnadsbehov. På Villa Havsglimt tjänstgör sjuksköterskor, gruppchef, undersköterskor, fysioterapeut och arbetsterapeut samt psykiater på konsultbasis. Ledningsansvaret ligger hos verksamhetschef, gruppchefer och legitimerade. Vårdtagarna är knutna till allmänspecialistläkare inom primärvården och vissa har övriga kontakter inom specialistsjukvården.

Kvalitet skapas i mötet med varje individ. Vardagas ledningssystem Qualimax, är byggt för att ständigt förbättra kvaliteten utifrån de boendes perspektiv, önskemål och behov. För att ge våra medarbetare stöd i kvalitets-, och miljö- och arbetsmiljöarbetet krävs fungerande struktur och rutiner. Det ger trygghet i mötet med omsorgstagaren och närstående. Vi sätter tydliga kvalitetsmål och leder, styr, och följer upp kvaliteten i verksamheten kontinuerligt och med månatliga avstämningar med samtliga chefer. Samtlig omvårdnadspersonal erbjuds kontinuerlig handledning.

Det här får du hos oss:
En coachande och stöttande chef som jobbar tillsammans med dig i vardagen.
  • Utbildning som gör ditt arbete enklare, till exempel vårdhygien, bemötande vid demenssjukdom och ergonomi.
  • Tydliga arbetssätt och rutiner som förenklar ditt jobb.
Du oerhört viktig!
Din uppgift är att ge livskvalitet. Med hjälp av dig kan våra boende behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Du ser varje person och tolkar vad de behöver. Samtidigt lär du dig mycket om omvårdnad, åldrande och hur man bemöter människor. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik.
Du står närmast den boende och har därmed en nyckelroll i teamet med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. Du medverkar också vid vårdplanering och skriver social dokumentation.

Med hjärtat på rätta stället
Hos oss får du arbeta i en stark kultur där vi drivs av vår vision: Vi gör världen lite bättre, en människa i taget. Det är oerhört viktigt att du delar vår vision och våra fyra värderingar:

Respekt: Hos oss har alla rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar: Hos oss har vi medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet: Hos oss är det enkelt att påverka och att vara medarbetare eller kund.
Kunskap: Hos oss reflekterar vi, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens
Tillsammans jobbar vi kontinuerligt med att säkra att värdegrunden genomsyrar vårt bemötande, både till varandra och alla som bor hos oss.

Din erfarenhet och kunskap
Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska och har arbetat några år inom äldreomsorgen. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du delar våra värderingar och har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Vi tror att du:
  • lockas av ett varierat arbete och tycker om att möta människor i olika situationer.
  • är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
  • trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.
Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Från 3/10 och framåt
Sista ansökningsdag: 31/10
Har du frågor? Kontakta gärna: Gruppchef Christina Ohlsson 0433-725 33. Observera att det inte går att ansöka via E-post.
Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.
Facklig kontakt: Kommunal, kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till intervju kommer du att behöva uppvisa ett vaccinationsintyg för covid-19. Detta krav har vi för att minimera risken för våra äldre kunder/omsorgstagare eller medarbetare som tillhör en riskgrupp. Har du istället ett intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl behöver du kunna uppvisa ett sådant vid intervjun.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se
Mer info
Område Laholm
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Beteendevetenskap, Sociologi / Socialpsykologi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 nov 2022 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

At Vardaga's just over 100 residential care facilities across Sweden, we offer elderly care where every day is as meaningful as the next. Every one of our nursing homes, short-term residential facilities, home care and day services offers a high level of expertise and a safe environment. We aim to be the quality leader in all that we do and our vision is to make the world a better place, one person at a time. Our employees ensure quality of life and safety for every care receiver. Vardaga is part of the Ambea group of companies. www.vardaga.se