Sjuksköterska till nyöppnade Villa Havsglimt i Laholm

Sjuksköterska till nyöppnade Villa Havsglimt i Laholm

Vill Du ingå i vårt team? Vi söker dig sjuksköterska som vill jobba på Villa Havsglimt som öppnar 3/10 2022.
Villa Havsglimt vänder sig till personer som är i behov av hjälp och stöd i vardagen. Här bor man med närhet till natur och hav. Vi erbjuder 60 lägenheter och gemensam festsal, uteplats och balkong. Tillgång till en härlig trädgård och naturpark i närmiljön.

Villa Havsglimt, som har både korttidsvård och permanenta platser, vänder sig till vårdtagare med psykisk-och/eller fysisk funktionsnedsättning i åldrarna 30 år och äldre personer. Vårdtagarna placeras av sina hemkommuner ifrån olika delar i landet utefter beställning av omvårdnads- eller rehabiliterande insatser. Verksamheten har en del med särskild inriktning mot samsjuklighet i form av kombinerade psykiatriska och en del med somatiska omvårdnadsbehov.

På Villa Havsglimt tjänstgör sjuksköterskor, gruppchef, undersköterskor, fysioterapeut och arbetsterapeut samt psykiatriker på konsultbasis. Ledningsansvaret ligger hos verksamhetschef, gruppchefer och legitimerad personal. Vårdtagarna är knutna till allmänspecialistläkare inom primärvården och vissa har övriga kontakter inom specialistsjukvården. Samtlig omvårdnadspersonal erbjuds kontinuerlig handledning.


Kvalitet
skapas i mötet med varje individ. Vardagas ledningssystem Qualimax, är byggt för att ständigt förbättra kvaliteten utifrån de boendes perspektiv, önskemål och behov. För att ge våra medarbetare stöd i kvalitets-, och miljö- och arbetsmiljöarbetet krävs fungerande struktur och rutiner. Det ger trygghet i mötet med omsorgstagaren och närstående. Vi sätter tydliga kvalitetsmål och leder, styr, och följer upp kvaliteten i verksamheten kontinuerligt och med månatliga avstämningar med samtliga chefer.

Det här får du hos oss:
 • Utbildning som gör ditt arbete enklare och kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära.
 • En coachande och stöttande chef som jobbar tillsammans med dig i vardagen.
 • Tydliga arbetssätt och rutiner som förenklar ditt jobb.
 • Karriär- och utvecklingsmöjligheter. Till exempel kan du bli gruppchef med personalansvar eller få ett specifikt ämnesansvar.
 • Friskvårdsbidrag, skobidrag och arbetskläder.
 • Förmånsportal med rabatter och erbjudanden.
 • Vi följer kollektivavtal.
Du är oerhört viktig! Din uppgift är att ge livskvalitet. Med hjälp av dig kan våra boende behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Du ser varje person och tolkar vad de behöver. Samtidigt lär du dig mycket om omvårdnad, åldrande och hur man bemöter människor. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik för alla som bor hos oss.

"Det handlar framför allt om möten med människor, att kunna anpassa och läsa vad människor behöver. Du får kollegor och lär dig mycket om samarbete! Det händer ofta mycket roliga saker, aktiviteter och utflykter. Det är ett jobb med mycket skratt." Jirapinya Muangsiri

Det är vi som arbetar på Villa Havsglimt som står den boende närmast. Alla medarbetare har en nyckelroll i teamet som chefer, undersköterska, sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. Du medverkar också vid vårdplanering och skriver social dokumentation.

Med hjärtat på rätta stället
Hos oss får du arbeta i en stark kultur där vi drivs av vår vision: Vi gör världen lite bättre, en människa i taget. Det är oerhört viktigt att du delar vår vision och våra fyra värderingar:

Respekt: Hos oss har alla rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar: Hos oss har vi medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet: Hos oss är det enkelt att påverka och att vara medarbetare eller kund.
Kunskap: Hos oss reflekterar vi, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens
Tillsammans jobbar vi kontinuerligt med att säkra att värdegrunden genomsyrar vårt bemötande, både till varandra och alla som bor hos oss.

"Här finns bra och tydliga värderingar och mål som har guidat mig hela vägen för att kunna utföra mitt arbete på bästa sätt." Raquel Castaneda

Din erfarenhet och kunskap
Vi ser gärna att du är utbildad i respektive roll och har arbetat några år inom äldreomsorgen. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav. Om du delar våra värderingar och har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Vi vill att du:
 • lockas av ett varierat arbete och tycker om att möta människor i olika situationer och som kräver stor kunskap i vård och omsorg
 • är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
 • trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.
 • har god förmåga att samarbeta likväl som att arbeta självständigt.
 • är van att organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.
    "Jag har alltid blivit trodd och satsad på. Det har varit mycket interna utbildningar, och när man kommer med idéer så lyssnar arbetsgivaren." Mårten Hedberg :

    Övrigt
    Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
    Tillträdesdatum: Från 3/10 och framåt. Vi tillämpar tillsvidareanställning med 6 månader provanställning.

    Sista ansökningsdag: 31 oktober 2022
    Har du frågor? Kontakta gärna: Verksamhetschef Ole Minler, 070-606 13 92. Observera att det inte går att ansöka via E-post.
    Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.
    Facklig kontakt: Vårdförbundet mail: vardforbundet@ambea.se

    Ansökan
    Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

    Om du blir kallad till intervju kommer du att behöva uppvisa ett vaccinationsintyg för covid-19. Detta krav har vi för att minimera risken för våra äldre kunder/omsorgstagare eller medarbetare som tillhör en riskgrupp. Har du istället ett intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl behöver du kunna uppvisa ett sådant vid intervjun.

    På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se
    Mer info
    Område Laholm
    Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
    Typ av anställning Heltid
    Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (32 dagar kvar)

    Om arbetsgivaren

    At Vardaga's just over 100 residential care facilities across Sweden, we offer elderly care where every day is as meaningful as the next. Every one of our nursing homes, short-term residential facilities, home care and day services offers a high level of expertise and a safe environment. We aim to be the quality leader in all that we do and our vision is to make the world a better place, one person at a time. Our employees ensure quality of life and safety for every care receiver. Vardaga is part of the Ambea group of companies. www.vardaga.se