Vallberga Lantmän söker VD

Vallberga Lantmän söker VD

Vallberga Lantmän är en ekonomisk förening som bildades 1904 och ägs av ca 1000 medlemmar. Omsättningen uppgick till 550 mkr år 2018 och organisationen har 40 anställda. Verksamheten består av fodertillverkning i en av Norra Europas modernaste foderfabriker, mottagning av spannmål, försäljning av förnödenheter till växtodling och butiksverksamhet. Läs mer om Vallberga Lantmän på www.vallbergalantman.se

Vi söker dig som är driven och affärsinriktad och har förmågan och intresset av att fortsätta utveckla Vallberga Lantmän i framtiden. Du kommer att ansvara för en verksamhet som utvecklats mycket positivt under åren och är ett välkänt företag med gott renommé.

Du kommer utifrån styrelsens riktlinjer ansvara för hela verksamheten och vi värdesätter att du är en god ledare som får medarbetarna att trivas och utvecklas i sina respektive roller. Du är en god kommunikatör och är öppen och lyhörd för både kundernas behov och medarbetarnas utmaningar. Du är målinriktad och handlingskraftig och är van vid att sätta upp, arbeta mot och engagera personalen kring tydliga mål.

För att lyckas i rollen bör du vara intresserad av att driva företag i lantbruksbranschen. Du ska fortsätta att utveckla verksamheten samt ha ett ekonomiskt sinne och se helheten. Du har relevant erfarenhet inom liknande arbetsområde med både företagsledning och resultatansvar. Som person drivs du av att se vinsten med väl fungerande förbättringsarbete och tillsammans med personalen optimera processerna i det dagliga arbetet. Du förespråkar en väl fungerade arbetsmiljö.

Välkommen med din ansökan som du sänder till:
Anna Wahlund, anna.wahlund@vallberga.nu

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ordf. Joakim Bronelius, tel:0708992126, mail brostorp@veinge.nu eller vd Lars Johansson, 0430-162 07

Vi vill ha din ansökan senast den 20190405
Mer info
Kontaktperson Joakim Bronelius
Telefon 0708992126
Email Mejla Joakim Bronelius
Område Laholm
Yrkesroll Organisation & ledning, VD & Koncernchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 apr (16 dagar kvar)