Produktionsmedarbetare sökes för kommande behov på heltid i Laholm!

Produktionsmedarbetare sökes för kommande behov på heltid i Laholm!

Är du en positiv och engagerad lagspelare som vill jobba heltid inom livsmedelsproduktion? Då har vi möjligheten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund i Laholm är ett familjeföretag som med stolthet erbjuder svenska kvalitetsprodukter, odlade av bönder i deras närhet med strävan att minska miljöpåverkan.

Som produktionsmedarbetare följer du hela kedjan från intag, tvätt, sortering, packning och utleverans. I dina arbetsuppgifter ingår även att ställa in sorterare/maskiner efter order, packning samt utleveranser.

Arbetet är ett heltidsarbete, förlagt på dagtid, 7-16. Vid högsäsong är det förskjuten arbetstid 06:00-15:00 och 09:00-18.00 och rör sig om ca 6-8v Mars/April.

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer bli anställd som ambulerande konsult och arbeta ute hos vår kund.

Detta söker vi:

Du tar laget före jaget och förstår vikten av att ha ett välfungerande samarbete med dina kollegor. Du skulle beskriva sig själv som positiv och engagerad i ditt arbete - att fullfölja dina åtagande är en självklarhet för dig.

Vi ser att du har erfarenhet av lager/produktionsarbete/maskinarbete. Du har truckkort A (B är meriterande) och det är meriterande om du har god truckvana. Även erfarenhet av livsmedelsindustrin är ett stort plus.

Det är en fördel om du är tekniskt lagd och besitter en god datorvana.

Vi ser att du i både tal och skrift kan läsa och förstå instruktioner på svenska.

Vår kund lägger stort vikt vid personlig lämplighet och det blir därför en viktig del i vår matchning.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Laholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 15 dec 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com