SKOGABY GOLFKLUBB SÖKER KRÖGARE

SKOGABY GOLFKLUBB SÖKER KRÖGARE

Inför säsongen 2020 söker vi ny krögare som i egen regi driver restaurang- och kioskverksamheten. Vår restaurang har plats för ca 50-80 gäster, beroende på dukning, och en altan med ca 40 platser.

Vi tror att Du har ett genuint intresse för mat samt erfarenhet av restaurangbranschen och kan servera en varierad meny av luncher, a la carte m.m. till konkurrenskraftiga priser. Vi värdesätter förmågan att skapa trivsel bland gäster och medlemmar samt att marknadsföra restaurangen via olika kanaler.

Skogaby Golfklubb har ca 1.200 medlemmar och varje år har vi ca 8.000 greenfeegäster från andra klubbar som besöker oss. Juni 2014 invigde vi 6 st. golflägenheter som har visat sig bli mycket populära med ca 650 gästnätter. Vi erbjuder våra gäster golfpaket med greenfee, frukost och middag. Det ingår även en kiosk, ute på banan, med bl.a. smörgåsar, varmkorv, kakor, godis, dryck och glass. Vi har ett rymligt och rationellt kök med bra utrustning.

Tillträde kan diskuteras men senast 1 april 2020.

För mer information kontakta:
Johnny Nilsson, 0735 231940, Skogaby Golfklubb, 0430 601 90 mail: info@skogabygk.se hemsida: www.skogabygk.se
Mer info
Kontaktperson Johnny Nilsson
Email Mejla Johnny Nilsson
Område Laholm
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://skogabygk.se
Sista ansökningsdag 5 jan 2020 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skogaby Golfklubb bildades 1989 och har 18 hål med par 71. Golfbanan är belägen utefter riksväg 15 (Karlshamn-Halmstad). Banan är medelsvår och erbjuder en skön promenad i parkmiljö. Anläggningen förfogar över klubbhus och restaurang samt sex lägenheter som ligger i anslutning till klubbhuset.