Tjäna bra med pengar i sommar - Sommarjobba inom industrin

Tjäna bra med pengar i sommar - Sommarjobba inom industrin

Om kunden
Diab är sedan 70 år tillbaka världsledande inom utveckling, tillverkning och försäljning av kärnmaterial åt bland annat vindkraft, marin industri, flygplanstillverkning och transportsektorn. Hos oss kommer du att bli en viktig del av ett team med branschledande kunskap och starkt engagemang för att göra våra kunders produkter mer konkurrenskraftiga och hållbara.
Idag kan Diabs högpresterande material hittas över hela världen i applikationer såsom fritidsbåtar, flygplan, vindkraftverk och andra transportmedel. Kärnmaterial har en unik kombination av egenskaper såsom låg vikt, hög styrka, isolerande egenskaper och kemisk motståndskraft.

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu efter positiva, drivna och ansvarstagande medarbetare för sommarjobb till vår kund DIAB i Laholm. DIAB är en processindustri och världsledande inom högteknologiska kärnmaterial till kompositlösningar. Arbetet innebär bland annat sågning, anpassning och packning av produkter.

Arbetat omfattar heltid med varierande skiftgång (vanligen 2-skift eller 5-skift).

Utbildning
Gymnasial utbildning
Meriterande med Truckkort A+B.

Erfarenhet
Ingen tidigare erfarenhet av liknande arbete krävs utan tyngdpunkten är - rätt person för jobbet! Bra inställning och intresse är en förutsättning. Du bör även ha ett visst handlag för att jobba praktiskt och inte vara rädd för att hantera verktyg och maskiner.

Personliga kvalifikationer
Du är en person som tycker om att arbeta med problemlösning och kan se det enkla, i det svåra. Du är positiv och gillar utmaningar. Du är drivande, noggrann och kan ta ansvar för eget resultat. Du har lätt för att samarbeta. Vidare är det viktigt att du har en bra kommunikativ förmåga, då du kommer ha många kontaktytor med avdelningar inom företaget. Du ska vara stresstålig och van att periodvis arbeta i högt tempo.

Lön och anställningsvillkor
Tjänsten börjar som en visstidsanställning alt. Semestervikariat på Palm & Partners under sommaren, men finns det önskemål om fortsatt arbete har vi goda möjligheter att erbjuda arbete även till hösten och framåt.

Ansökan
Vi intervjuar och tillsätter tjänsterna löpande, så vänta inte!
Vi kontaktar aktuella kandidater via telefon. Varmt Välkommen din ansökan!

Startdatum
Tjänsterna kommer starta i början av Juni och löper sedan över sommaren in Augusti.

Uppdragslängd
5-8 veckor
Mer info
Område Laholm
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.