Erfaren lagermedarbetare sökes

Erfaren lagermedarbetare sökes

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.
Och visst är det viktigt med en trygg anställning? Med våra tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu efter en erfaren lagermedarbetare till vår kund inom processindustrin. Arbetet innefattar utlastning av gods, bokning av transporter och fraktdokumentation, packning och emballering av gods, fraktkostnadsberäkning till kund, kommunikation och övervakning av flöde mellan in- och utleverans, samt övrigt förekommande arbetsuppgifter på lager. Arbetet kräver att du har ordningssinne, är noggrann, kommunikativ och trivs i en miljö som kräver engagemang och fokus från dig.

Utbildning
Gymnasial utbildning,
Körkort B.
Truckkort A1-A4, B1-B3

Erfarenhet
För att lyckas komma in i arbetsuppgifterna på ett tillfredställande sätt tror vi att du har tidigare vana av lagerarbete. Du ska vara en erfaren truckförare och även ha erfarenhet av administrativt lagerarbete såsom bokning av transporter. Erfarenhet från tidigare ledande roll inom lager är meriterande. Positiv inställning, teamplayer och intresse är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Personliga kvalifikationer
Du är en person som tycker om att arbeta med människor, är kommunikativ och van att leda och ta ansvar. Du är positiv och gillar utmaningar. Du är drivande, noggrann och kan ta ansvar för eget resultat. Du har lätt för att samarbeta och sätta dig in i nya sammanhang och uppgifter.

Lön och anställningsvillkor
Tjänsten är en visstidsanställning med start enligt överenskommelse.
Lön enligt avtal.

Ansökan
Vi intervjuar och tillsätter tjänsterna löpande, så vänta inte med din ansökan!
Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Startdatum
Snarast enligt överenskommelse

Uppdragslängd
Löpande
Mer info
Kontaktperson Elin Dahlström
Telefon 0709846536
Område Laholm
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 15 maj 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.