Driven montör/hantverkare för uppdrag hos kund

Driven montör/hantverkare för uppdrag hos kund

Ingress om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning några mil söder om Halmstad söker vi nu efter drivna, lättlärda och händiga personer gärna med tidigare erfarenhet från industrin. Har du arbetat med allmänt förekommande industriarbete? Har du erfarenhet från fordonsindustrin? Eller har du kanske en teknisk gymnasieutbildning inom fordon eller bygg och vill samla på dig erfarenhet från industrin? Då kan du vara den vi söker! Du kommer arbeta med montering av skåppåbyggnader till lastbilar och vi förutsätter att du som söker tycker om att arbeta hands on och känner dig hemma med ett verktyg i händerna. Vi ser även att du har god kännedom om enklare ritningsläsning.

Utbildning
Vi söker dig som gått fordonsprogrammet eller verkstadstekniks/industriteknisk utbildning på gymnasiet. Det är viktigt att du tycker om samt har en naturlig fallenhet för att arbeta praktiskt.

Erfarenhet
Det är meriterande om du tidigare arbetat inom industrin med montering och eller svetsning.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är engagerad, noggrann och arbetsvillig, Som tycker om att arbeta i ett högt tempo men som samtidigt är strukturerad och har en stor känsla för detaljer. Du använder även maskiner, verktyg och annan utrustning på ett säkert och naturligt sätt. Vi värdesätter att du som arbetar för hos har ett glatt humör, en stor vilja till att ta ansvar, ett eget driv och en positiv attityd. Det är även av stor vikt att Du trivs i arbete tillsammans med andra människor.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal. 6 månaders visstidsanställning.

Ansökan
Du söker tjänsten via vår hemsida www.palmpartners.se Frågor om tjänsten besvaras av Fredrik Bundsen, tel: 0708-658851 eller via mail: fredrik.bundsen@palmpartners.se

Startdatum
Snarast möjligt

Uppdragslängd
6 månaders visstidsanställning med chans till fortsättning hos vårt kundföretag
Mer info
Kontaktperson Fredrik Bundsen
Telefon 0708658851
Område Laholm
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 7 nov 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.