Lackerare sökes till kund inom fordonsindustrin

Lackerare sökes till kund inom fordonsindustrin

Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Vi söker fordonslackerare för arbete hos en av våra kunder i Laholm. Arbetsuppgifterna innefattar arbete från ren plåt- eller plastyta till färdig lack. Kunden arbetar med vattenbaserade lackeringsmaterial.

Utbildning
Krav är någon form av teknisk gymnasieutbildning eller liknande, gärna från industriprogrammet samt B-körkort.

Erfarenhet
Vi söker dig som är en erfaren lackerare som vill ha nya utmaningar eller dig som har viss lackeringskunskap och rätt inställning för att läras upp av oss.

Personliga kvalifikationer
Som är person är du kvalitetsmedveten, har en positiv inställning, har ett gott tekniskt sinne och uppskattar ordning och reda. Du är en god kollega som är engagerad och ställer upp för dina medarbete.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal. Vi erbjuder en 6 månaders visstidanställning med möjlighet att övergå i en tillsvidareanställning.

Ansökan
Ansökan sker via vår hemsida www.palmpartners.se
Observera att rekryteringen sker löpande och att tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.
Vid frågor kontakta Robin Larsson på 0702-188040 alternativt robin.larsson@palmpartners.se

Startdatum
Enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Visstidsanställning i 6 månader, därefter är tanken att övergå till kund.
Mer info
Kontaktperson Robin Larsson
Telefon 0702188040
Område Laholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 19 apr (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.