Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning i Laholmstrakten söker vi nu Fordonsmontörer som kommer att arbeta med montering av nyproducerade lastbilsskåp/chassi, där även viss reapartion av dessa kan vara förekommande. Arbetsuppgifterna kan också innefatta arbete inom företagets andra avdelningar så som; dörrtillverkning, tillverkning och tillskärning.

Arbetet kräver att du är tekniskt och praktiskt kunnig. Det vill säga, att du kan applicera relevant kunskap, förmåga och tekniker i alla tekniska aspekter av arbetet. Du använder verktyg, maskiner och annan utrustning med enkelhet på säkert sätt.

Utbildning
Vi ser att du som söker har 3-årig gymnasiekompetens från t ex fordonsprogrammet, el-automation eller annan relevant industritekninsk utbildning.

Erfarenhet
Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Det är viktigt att du tycker om, samt har en naturlig fallenhet för att arbeta praktiskt och är van vid både ritningsläsning och problemlösning.
Kanske har du ett intresse för att skruva och meka även på fritiden?
Har du erfarenhet inom svets ses detta som meriterande.
Körkort är ett krav.

Personliga kvalifikationer
Som person är du en självgående, positiv och samarbetsvillig person som trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du är noggrann i ditt arbete och har en stor portion med både humor och tålamod.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal. Hyrrekrytering åt kund. Visstidsanställning om 6 månader med goda möjligheter till tillsvidareanställning hos kund.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Du är därför välkommen med din ansökan så snart som möjligt.
Frågor besvaras av ansvarig rekryterare Robin Larsson på robin.larsson@palmpartners.se

Startdatum
Uppstart sker omgående

Uppdragslängd
6 månaders visstidsanställning med god chans till tillsvidareanställning
Mer info
Kontaktperson Robin Larsson
Telefon 0702188040
Område Laholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 juli (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.